Menu luk

Jobvækst i BEC

Siden årsskiftet har datacentralen sagt velkommen til 150 nye medarbejdere i Roskilde og Herning, og den reelle vækst i 2017 forventes at blive på 90 fuldtidsstillinger, således at medarbejdertallet om et par måneder vil snuse til 800.

30. okt. 2017
1 min

​Digitaliseringen i den finansielle sektor har sat ekstra tryk på kedlerne hos BEC, der leverer it-løsninger til en række danske pengeinstitutter. I foråret meldte datacentralen, der har hovedsæde i Roskilde, ud, at man skulle ansætte 90 ekstra medarbejdere i 2017, og det tal er man nu ved at være i mål med.

"I modsætning til mange andre it-virksomheder har vi ikke ubesatte stillinger. Så indtil videre er vi lykkedes med at tiltrække de ofte ret tunge it-profiler, som vi skal bruge for at kunne levere de opgaver, som vi har aftalt med vores kunder", siger HR-udviklingsdirektør i BEC Lotte Brøndtoft i en pressemeddelelse.

Ved årsskiftet forventes det samlede medarbejdertal i BEC at være lige under 800, og af dem vil 150 have haft første arbejdsdag i 2017.

Compliance-projekter og robotplatform

Det er en bred vifte af opgaver fra både fællesskabet af BEC-banker og individuelle kunder, der har skabt travlhed i BEC. En række compliance-projekter fylder meget, ligesom et stort Totalkredit-projekt, der blandt andet skal give BEC-pengeinstitutterne mulighed for bedre helhedsrådgivning.

"Vi leder blandt andet efter mennesker, som kan hjælpe os til at tænke ind i hvert eneste projekt, hvordan vi kan gøre vores kunder mere effektive eller give dem ekstra konkurrencekraft på anden vis. Et eksempel er vores projekt om det nye MiFID II-direktiv: Det tager selvfølgelig udgangspunkt i nye regler, som pengeinstitutterne skal leve op til. Men i BEC har vi også lagt højere ambitioner ind i projektet, så vi giver pengeinstitutterne nogle mere effektive og brugervenlige redskaber til at yde en god investeringsrådgivning", siger Lotte Brøndtoft i pressemeddelelsen.

Robotautomatisering og procesoptimering er to andre områder, hvor BEC hjælper sine kunder til at blive mere effektive. 1. september lancerede BEC en robotplatform, som små og store BEC-banker nu bruger til at automatisere ensartede manuelle opgaver.

 

Seneste nyt