Menu luk

Ny kampagne fra Finansforbundet sætter fokus på fællesskab og kompetencer

Finansforbundet er i luften med en ny brandingkampagne, der med sloganet ”Uanset hvad du står overfor, står du ikke alene” vil vise, at du som medlem af vores fællesskab aldrig står alene.

6. feb. 2023
2 min

Finansforbundet er i luften med en ny brandingkampagne, der med sloganet ”Uanset hvad du står overfor, står du ikke alene” vil vise, at du som medlem af vores fællesskab aldrig står alene.

Den nye kampagne vil du bl.a. møde på sociale medier, i nyhedsbreve, på finansforbundet.dk og diverse nyhedssites. Den nye reklamefilm viser en række hverdagssituationer som arbejdslivet også kan byde på: Nervøsitet forud for den store præsentation, manglende viden, den svære jobsamtale osv. Situationer som de fleste af os kan genkende fra arbejdslivet.

Uanset om du er ung og nyuddannet, midt i dit arbejdsliv eller har masser af erfaring, oplever du sikkert situationer i forbindelse med dit arbejde, hvor du kan tvivle – på dig selv, på dine omgivelser eller hvor du skal bevæge sig hen. Det kan være spørgsmål som: Gør jeg nok for at følge med udviklingen? Hvordan kommer jeg videre i min karriere? Er jeg nu egentlig god nok?

Vi lever nemlig i en tid, hvor udviklingen i det finansielle område går hurtigere og hurtigere. Det gør det ikke bare smart, men nødvendigt, at bevæge sig i arbejdslivet. Men hvorhen? Hvor hurtigt? Og hvordan?

Heldigvis står du ikke alene.

Med Finansforbundets tilbud om viden, netværk, læring og sparring viser vi vejen til, hvordan du kan lykkes i arbejdslivet. Uanset hvad du arbejder med indenfor finans, har vi helt sikkert også et netværk, et kursus, en trivselssamtale eller noget helt fjerde, der passer dig og din situation.

Kampagnen skal gerne bekræfte dig i, at du som medlem af Finansforbundet, er medlem af den helt rigtige fagforening. Og potentielle medlemmer skal gerne få øje på, at vores sektorfællesskab også er relevant for dem: om du arbejder med It, compliance eller er leder, så er Finansforbundet også for dig. Ingen andre fagforeninger, kender finans som os.

Brug vores fællesskab til at finde svarene på nogle af de svære spørgsmål. De svære spørgsmål dukker nemlig op hos os alle. Tal med os om de ting, du går og tænker på i arbejdslivet og brug alt det, vi deler i Finansforbundet.

Seneste nyt