Menu luk

Populær generalforsamling: Deltag lokalt med kollegerne eller hjemmefra

Hvis der er noget, medlemmerne af Finansforbundet i Nordea ønsker, så er det at blive ’forbundet på tværs’ – temaet for dette års generalforsamling. Hotellet er allerede fuldt booket.

15. feb. 2023
2 min
Dansk / English

Lidt mere end 4 uger efter vi har åbnet op for tilmeldingerne, har 740 medlemmer allerede meldt sig til generalforsamlingen. Til sammenligning var tallet sidste år på samme tid blot 350.

Den store succes betyder også, at alle pladserne på Crowne Plaza Copenhagen Towers er blevet revet væk. Faktisk har interessen været så stor, så vi har måttet hæve loftet fra de oprindelige 250 pladser til nu 300, men også de ekstra pladser er booket. Det er derfor nu kun muligt at tilmelde sig virtuelt, hvor man kan vælge enten at se generalforsamlingen lokalt på arbejdspladsen med kollegerne eller hjemme fra stuen. 

Glæder os til at mødes med medlemmerne

”Generalforsamlingen er årets største medlemsmøde. Vi er meget glade for den store interesse i at deltage i generalforsamlingen og havde med erfaringerne fra sidste år ikke forventet, at interessen ville være SÅ stor. Vi i bestyrelsen glæder os meget til at mødes med medlemmerne og få en god aften sammen – uanset om det bliver fysisk eller virtuelt,” siger Dorrit Brandt, formand for Finansforbundet i Nordea.

Sidste år var første år, hvor medlemmerne selv kunne vælge den måde, de deltager på, og det har været populært.

Deltag lokalt på arbejdspladsen med kollegerne

Mere end halvdelen valgte sidste år at spare turen til København og i stedet følge generalforsamlingen virtuelt. Nogle loggede på hjemmefra, mens mange andre så den med kollegerne på arbejdspladsen. Læs her hvordan to kolleger fik arrangeret noget lokalt i Aarhus og Kolding sidste år.

Vil du gerne deltage lokalt på arbejdspladsen sammen med kollegerne, skal der findes en lokal arrangementsplanlægger. Hvis der ikke allerede er fundet en, og du selv vil stable noget på benene lokalt, så læs mere her. Tilmeldingen til ølsmagning lokalt er nu lukket de fleste steder - den lokale arrangementsplanlægger skal give besked senest 20. februar (som nævnt på linket), og den lokale frist sættes af arrangementsplanlæggeren.

Tilmeldingsfristen til generalforsamlingen er 9. marts. Som nævnt kan du nu kun tilmelde dig virtuelt – dette valg gælder uanset, om du deltager lokalt med kollegerne eller hjemmefra.

Læs mere om generalforsamlingen her

Tilmeld dig generalforsamlingen her

Hvis du allerede er tilmeldt og ønsker at melde fra eller ændre din tilmelding, så kontakt Heidi Winther på heidi.winther@nordea.dk.

Inspiration - artikler fra 2022

Mangler du inspiration til, hvad du skal vælge?

Læs disse artikler og reportager fra generalforsamlingen 2022:

’God oplevelse at være med på distancen’. Læs hvordan Søren Koue, Medarbejderbanken og Lisa Damgaard fra Business Banking Jylland deltog lokalt med kollegerne

’Fleksibilitet, støtte og debat-parat – læs tre medlemmers oplevelser’. Mere end 200 medlemmer deltog i 2022 i generalforsamlingen på hotel i København. Læs Esa Toivonen, Andreas Rye og Marianne Hansens erfaringer 

’Dialogen er vigtige end nogensinde’. Læs reportagen fra generalforsamlingen 2022 og få indtryk af stemningen, debatterne og beslutningerne. 

Seneste nyt