Menu luk

Future Work Lab - Mental sundhed i fremtidens digitale arbejdsliv

I en hverdag hvor stressen er stadigt stigende, og teknologierne ruller ind, hvordan kan man kombinere fremtidens digitale arbejdsliv med mental sundhed? Det giver Future Work Lab et bud på.

WLI 2

Tre korte om Future Work Lab

1

Future Work Lab startede tilbage i 2020 og udførte 7 eksperimenter med 7 virksomheder fra den finansielle sektor. Projektet sluttede 30. november 2022.

2

Projektet blev finansieret af Velliv Foreningen, og det havde et fokus på både medarbejdere og ledere. FORDI begge sider gav gode muligheder for at komme dybt og bredt i de forskellige temaer.

3

Projektet havde tilknyttet syv eksperter/følgeforskere, der sikrede projektets kvalitet, evaluering og vidensopsamling.

Læs mere om Future Work Lab på projektets side

Gå til Future Work Lab-sitet

Hvad kan du som tillidsvalgt bruge projektet til?

 

Større viden
Du kan bruge projektet til at få større viden om udfordringerne i krydsfeltet mellem mental sundhed, digitalisering og fremtidens arbejdsliv. Du kan læse om de 7 eksperimenter og dét vi lærte på vores website, hvor vi har lavet et feed for hvert eksperiment.

Læs mere

Start samtaler
Du kan bruge projektet til at starte samtaler og sætte fokus på mental sundhed, fremtidens arbejdsplads og trivsel på jeres arbejdsplads. Til hvert eksperiment er der udgivet guides og podcasts samt værktøjer til, hvordan I kan arbejde med det hele, som du frit kan downloade: 

Download inspirationsmateriale