Menu luk

Ydmyghed i ledelse

Tidspunkt
7. sep 2023, 14.30 - 16.30
Format
Gå-hjem-møde
Afholdelsessted
Den Sorte Diamant
Søren Kierkegaards Plads 1
1221 København K
Tilmeldingsfrist
7. august 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Ikke-medlemmer, Ledere
Åben
0 7

God ledelse er ydmyghed. Forskning viser, at ydmyge mennesker simpelthen lærer mere og bliver dygtigere.

Karsten Mellon har interviewet bestyrelsesformanden for Grundfos, Jens Moberg, folketingspolitikere, ambassadøren Hanne Fugl Eskjærom at være ydmyg i sin lederrolle. Det kan du høre om samt meget mere, når han gæster Finansforbundet d. 7. september 2023

Udbytte

  • Hvad er ydmyg ledelse?
  • Hvorfor er ydmyghed i ledelse godt?
  • Hvordan bedriver du ydmyghed i din lederrolle?

Mere om indholdet
God ledelse er ydmyghed. Forskning viser, at ydmyge mennesker simpelthen lærer mere og bliver dygtigere. Det er klart, for de tør lytte til andre stemmer og perspektiver, og ved, at de selv har begrænsninger og andre har mennesker har evner der bør værdsættes.

Ydmyghed er en dyd, siger mange, og det er sandt. Verdensreligioner og store filosofier har i årtusinder talt om ydmyghed, netop fordi det handler om, at man er en del af noget større. Den der leder med ydmyghed er optaget af at skabe gode relationer, finde gode måder at spørge på, og har modet til at være selvkritisk.

Karsten har i bogen ”Ydmyghed i ledelse” interviewet bestyrelsesformanden for Grundfos, Jens Moberg, folketingspolitikere, ambassadøren Hanne Fugl Eskjær og mange andre om ydmyghed. Han præsenterer nogle af deres pointer, for der er ingen tvivl om at ydmyghed er en vigtig ledelseskvalitet.

Program
Kl. 14.30: Velkommen, kaffe og kage
Kl. 15.00: Oplæg med Karsten Mellon
Kl. 16.00: Dialog og spørgsmål
Kl. 16.30: Tak for i dag

Om underviser
I mere end 12 år har Karsten Mellon forsket i ledelse og ledere. I løbet af den periode har han været forfatter og medforfatter på en lang række udgivelser om netop dette emne.

Karsten Mellon er lektor, og ph.d. og cand.mag. i pædagogik, master i organisationspsykologi og diplom i ledelse. Associate professor ved The Taos Institute, USA og universitetet i Stavanger, Norge. Han er desuden en anerkendt foredragsholder og forfatter med en passion for ledelse og organisationsudvikling. Han er kendt for sine tankevækkende og inspirerende foredrag, hvor han deler sin viden og erfaring om ledelse, kommunikation og strategi.

Er du ikke medlem af Finansforbundet?
Er du ikke medlem af Finansforbundet kan du godt tilmelde?dig dette arrangement ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk, med fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads. Ved tilmelding giver du samtykke til, at Finansforbundet må kontakte dig telefonisk, pr. mail eller via sociale medier (Meta, Google, YouTube og LinkedIn). Samtykket kan til en hver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til afmeldsamtykke@finansforbundet.dk

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund