Menu luk

Workshop: Byg din egen Compliance-assistent med Robotic Process Automation (RPA)

Tidspunkt
22. sep 2022, 9.00 - 14.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Finansforbundet
Applebys Plads 5
1411 København K
Tilmeldingsfrist
7. september 2022
Pris
250,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
2 2

Kom med på den teknologiske rejse imod at få din egen Compliance-assistent. En assistent som bygger på teknologien Robotic Process Automation (RPA).

Udbytte
Efter workshoppen har du:

 • Udviklet dine første robotter i Microsoft Power Automate for Desktop
 • Lært om muligheder og begrænsninger ved at automatisere processer med RPA
 • Fået guides til hvordan du arbejder videre med at udvikle din egen Compliance-assistent i din hverdag

Indhold
Workshoppen er for dig, som ønsker at få fingere ned i værktøjet, og lære, hvordan du bruger RPA til at gøre din hverdag i arbejdet med compliance mere effektivt ved hjælp af robotter.

Det primære fokus på workshoppen er at live-udvikle konkrete cases i Microsoft RPA-værktøj Power Automate for Desktop. Endeligt får du en guide til, hvad du skal gøre når du skal i arbejdstøjet og bygge din egen første robot efter webinaret.

Program
Kl. 08.00-09.00 Morgenmad samt hjælp til forberedelsen i forhold til hjemmearbejdet
Kl. 09.00-11.30 Kursets begyndelse
Kl. 11.30-12.00 Frokost
Kl. 12.00-13.00 Kurset fortsætter
Kl. 13.00-13.15 Kaffepause
Kl. 13.15-14.00 Kurset forsætter

Forberedelse
Forud for kurset skal deltagerne bruge 1-2 timer på forberedelse. Deltagerne modtager et link til forberedelsesmaterialet, som består af trin-for-trin videoinstruktioner, der guider dem igennem at installere Microsoft Power Automate Desktop samt lave den første simple robot.

Forudsætninger
Deltagerne skal medbringe egen PC med Microsoft Power Automate Desktop installeret samt evt. mus mv. efter eget ønske. Deltagerne modtager som del af forberedelsesmaterialet trin-for-trin guide til installationen. Der vil være mulighed for at komme kl. 8 og få hjælp til forberedelse på dagen.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med hverken RPA-udvikling eller udvikling generelt. Det vigtigste er, at du er nysgerrig på teknologien og mulighederne ved at automatisere dit eget arbejde med RPA.

Den 8. september afholdes der et webinar, hvor du kan blive lidt klogere - du får adgang til webinar som en del af din forberedelse.

Format
Workshoppen afholdes med fysisk fremmøde. Al undervisning tager udgangspunkt i konkrete cases og live-udvikling. Det forventes, at du deltager aktivt i udviklingen samt bidrager med spørgsmål, interaktion, kommentarer mv.

Agenda

 • Velkommen og introduktion
 • Byg din første robot:
  Vi starter med at fokusere på de vigtigste funktioner, opbygning af værktøjet, konkrete udviklingsværktøjer, metoder og Best-practices, der sikrer, at du udvikler robotter på den bedst mulige måde i Microsoft Power Automate Desktop.
 • Frokost
 • Cases og live-udvikling:
  Vi fortsætter vi med live-udvikling af konkrete cases inspireret af systemer og arbejdsopgaver fra jeres hverdag med compliance. Der er løbende tid til spørgsmål, interaktion, kommentarer mv.
 • Opsummering og afrunding

Oplægsholdere
Vores undervisere er Stine Høiberg Rasmussen og Anders Jensen, som i fællesskab driver virksomheden andersjensenorg, som er specialiseret i RPA-undervisning via gratis online materiale på YouTube og live-kurser.

Stine har stor erfaring med RPA fra bl.a. BDO og Nykredit siden 2015. Stine har implementeret RPA hos mange private virksomheder og offentlige institutioner samt undervist i RPA på en lang række arrangementer i ind- og udland.

Anders er en erfaren RPA-udvikler, og har arbejdet med udvikling af RPA-løsninger og -undervisning hos bl.a. Lessor og som ekstern konsulent. Derudover er Anders stifter af YouTube-kanalen Anders Jensen, som tilbyder gratis undervisning om RPA for både begyndere og meget erfarne RPA-udviklere.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Du kan gratis melde afbud indtil 14 dage, før arrangementet afholdes. Melder du afbud senere, refunderer vi ikke dit deltagergebyr.


Anders Jensen

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund