Webinar om aktuelle emner for arbejdsmiljørepræsentanter og -ledere - God ergonomi og gode vaner

28. feb. 2024, 9.00 - 10.30
Online, Webinar
Afholdelsessted
Online webinar
25. februar 2024
Kun for
Alle arbejdsmiljørepræsentanter i Finansforbundet
Arbejdsmiljørepræsentanter
Udsolgt

Webinaret handler om kontorergonomi - borde, stole, hjælpemidler, m.m.

Hvad er kravene og hvordan skal indstillingerne være for at optimere arbejdspladsen?

Webinaret kommer også ind på, hvordan man arbejder med og holder fast i gode vaner.

Oplægsholder: Chefkonsulent Lotte Finsen, Joblife

Dit navn, e-mail, billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere til arrangementet. Dit navn, mail og virksomhed kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.

Kontakt Kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund