Menu luk

Vil du inspireres til at lede regenerativt?

Tidspunkt
4. jun. 2024, 17.00 - 18.15
Format
Online
Afholdelsessted
Webinar
Tilmeldingsfrist
2. juni 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Ledere
Åben
0 4

… så tilmeld dig dette webinar om fremtidens organisationsdesign og ledelsesform. Webinaret giver dig indsigt i regenerative ledelsesprincipper og design, der kan inspirere dig til at være med til at fremtidssikre din organisation og fremme positive betingelser for dine medarbejdere.

Du får

  • Viden om lederens rolle i en regenerativ tid.
  • Viden om hvordan organisationer arbejder med regenerative principper.
  • Inspiration til at lave lifehacks og mikrohandlinger i din hverdag.

Mere om indholdet
Du får metoder til at vurdere modenhed og indsatser, der skaber en bæredygtig arbejdsplads, viden om organisatoriske økosystemer samt teknikker til mikrohandlinger i hverdagen.

Program
Webinaret foregår på TEAMS Live Event kl. 17.00-18.15, så der er tid til spørgsmål i chatten. Er det ikke spørgsmål, afslutter vi lidt før.

Om oplægsholder
Louise Møller, selvstændig rådgiver og founder af Re-LAB. Har de sidste 13 a°r arbejdet med organisations- og ledelsesudvikling.

Louise har en baggrund som cand. mag i Læring & Forandringsprocesser, en Master i Positiv Psykologi og gennemførte i 2023 Regenerative Leadership Journey hos Regenerators. Hun er co-founder af BeTrust. Klummeskribent hos Impact Insider, oplægsholder og professionel facilitator for bl.a. TrygFonden.

Er du ikke medlem af Finansforbundet…
… kan du godt tilmelde dig dette arrangement ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk, med fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads. Ved tilmelding giver du samtykke til, at Finansforbundet må kontakte dig telefonisk, pr. mail eller via sociale medier (Meta, Google, YouTube og LinkedIn). Samtykket kan til en hver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til afmeldsamtykke@finansforbundet.dk

Anden info
Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

 

Louise Møller

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund