Menu luk

Videreuddannelsen - Sådan håndterer du forandringer

Tidspunkt
7. nov 2022 - 8. nov 2022
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Radisson Blu, Scandinavia
Amager Boulevard 70
2300 København S
tilmeldingsfrist
7. november 2022
Pris
Gratis
Målgruppe
Tillidsrepræsentanter
Åben
0 7

Sådan håndterer du forandringer

På dette specialiseringsmodul sætter vi fokus på, hvordan du som tillidsrepræsentant står stærkt i en foranderlig verden. Når strukturerne på arbejdspladsen er under forandring, skal vi i højere grad finde styrke og stabilitet i os selv og vores fællesskaber.

Vi undersøger den menneskelige side af den agile bølge, som ruller ind over vores virksomheder. Vi skal skabe en forståelse for, hvorfor forandringer – helt naturligt – er udfordrende og udviklende på samme tid. Vi skal sikre, at du som tillidsrepræsentant har værktøjerne til at stå stærkt i en kompleks og foranderlig hverdag – og kan støtte både medarbejdere og ledere til at gøre det samme.

Du vil blive klogere på dine egne reaktionsmønstre i situationer, hvor det velkendte og forudsigelige kommer under pres. Ved at skabe et landkort over bevægelserne i din hjerne og dine følelser, vil du mere udramatisk kunne neutralisere uhensigtsmæssige reaktionsmønstre.

Du vil få konkrete metoder til at skabe ”sikre baser” i din organisation – og ikke mindst udvikle modet til at sætte en meningsfuld retning, midt i forandring og kompleksitet. Derudover lærer du at tage vare på dig selv for bedre at kunne være en autentisk rollemodel for andre. 

Dit udbytte:

  • Du får konkret kendskab til landkort over hjernens og følelsernes reaktioner på forandringer
  • Du øger din evne til at skabe ”sikre baser” for dig selv og dine medlemmer
  • Du arbejder med at udvikle din personlige autoritet i den professionelle rolle
  • Du styrker dit mod til at sætte grænser og skabe mening i forandring
  • Du opnår en højere grad af autenticitet og tydelighed i din rolle som tillidsrepræsentant

Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Kontakt proceskonsulent og administrator

Camilla Striib Wollny-Jensen

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund