Menu luk

VID - Specialisering 3: Den personligt kompetente tillidsrepræsentant - Modul 3: Sådan er du tillidsmand på distancen

Tidspunkt
27. sep 2021 - 28. sep 2021
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Radisson Collection Royal Copenhagen
Hammerichsgade
1611 København V
tilmeldingsfrist
1. september 2021
Pris
Gratis
Målgruppe
Tillidsrepræsentanter
Venteliste
2 7

Sådan er du tillidsrepræsentant på distancen

Er du tillidsrepræsentant på flere matrikler, så er dette modul noget for dig. Vi arbejder med tillidsrepræsentantens rolle, når du skal være ”splittet” mellem flere afdelinger.

Som tillidsrepræsentant på distancen skal du være omhyggelig med din kommunikation. Det gælder både, hvad du siger, hvordan du siger det, og hvilke kommunikationskanaler (e-mails, sms, intranet mm), du anvender. Hvis du kommunikerer forkert eller for lidt, er medlemmerne tvunget til at stykke deres eget billede sammen af dig og udfylde eventuelle huller i kommunikationen, og så er der ikke langt til misforståelser, mistillid og dårligt samarbejde. På modulet vil vi derfor arbejde en del med kommunikation og med emner som: sikring af plads og mulighed for uformel dialog, mulighed for tilgængelighed og sparring, bedre udnyttelse af formelle møder og hvordan du behersker den digitale kommunikation.

Som tillidsrepræsentant på flere matrikler, kan det være svært at lære sine medlemmer at kende og derved skabe de gode og tillidsbaserede relationer. På modulet vil vi arbejde med, hvordan du skaber relationer på afstand, og hvordan du kan sparre med dine medlemmer trods adskillelse i dagligdagen.

Mange tillidsrepræsentanter, der arbejder på distancen, refererer til flere ledere. Du vil på modulet få værktøjer til netop denne udfordring.

Dit udbytte:

  • Indsigt i - og redskaber til at arbejde som tillidsrepræsentant på distancen
  • Du vil få redskaber til at undgå misforståelser
  • Du vil få indsigt i, hvordan du kan arbejde med relationer på distancen
  • Kompetence til at arbejde med kommunikation

Indsigt i og redskaber til arbejdet med §9-samtalen med flere ledere

Vi gør opmærksom på, at ved tilmelding giver du samtykke til at vi må dele dine kontaktoplysninger (navn, mobil, virksomhed og mailoplysninger) med undervisere, kursusudbyder, konferencested og øvrige deltagere

Kontakt kursusadministrator

Camilla Striib Wollny-Jensen