Menu luk

VID - Specialisering 3: Den personligt kompetente tillidsrepræsentant - Modul 2: Sådan håndterer du forandringer

Tidspunkt
23. aug 2021 - 24. aug 2021
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Radisson Collection Royal Copenhagen
Hammerichsgade
1611 København V
tilmeldingsfrist
1. august 2021
Pris
Gratis
Målgruppe
Tillidsrepræsentanter
Venteliste
2 3

Sådan håndterer du forandringer

At stå stærkt i en foranderlig verden bliver en central kompetence for fremtidens tillidsrepræsentant. Når strukturerne på arbejdspladsen er under forandring, skal vi i højere grad finde styrke og stabilitet i os selv og vores fællesskaber.

På dette modul skal vi undersøge den menneskelige side af den agile bølge, som ruller ind over vores virksomheder. Vi skal skabe en forståelse for, hvorfor forandringer - helt naturligt - er udfordrende og udviklende på samme tid. Vi skal sikre, at du som tillidsrepræsentant har værktøjerne til at stå stærkt i en kompleks og foranderlig hverdag - og kan støtte både medarbejdere og ledere til at gøre det samme.

Du vil blive klogere på dine egne reaktionsmønstre i situationer, hvor det velkendte og forudsigelige kommer under pres. Ved at skabe et landkort over bevægelserne i din hjerne og dine følelser, vil du mere udramatisk kunne neutralisere uhensigtsmæssige reaktionsmønstre. Du vil få konkrete metoder til at skabe ”sikre baser” i din organisation - og ikke mindst udvikle modet til at sætte en meningsfuld retning, midt i forandring og kompleksitet. Derudover lærer du at tage vare på dig selv for bedre at kunne være en autentisk rollemodel for andre.

Dit udbytte:

  • Landkort over hjernens og følelsernes reaktioner på forandringer
  • Evnen til at skabe ”sikre baser” for dig selv og dine medlemmer
  • Udvikling af din personlige autoritet i den professionelle rolle
  • Modet til at sætte grænser og skabe mening i forandring
  • Autenticitet og tydelighed i din rolle som tillidsrepræsentant

Vi gør opmærksom på, at ved tilmelding giver du samtykke til at vi må dele dine kontaktoplysninger (navn, mobil, virksomhed og mailoplysninger) med undervisere, kursusudbyder, konferencested og øvrige deltagere

Kontakt kursusadministrator

Camilla Striib Wollny-Jensen