Menu luk

VID - Specialisering 2: Den udviklende tillidsrepræsentant - Modul 1: Forstå din virksomhed og øg din indflydelse

Tidspunkt
14. jun 2021 - 15. jun 2021
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Radisson Collection Royal Copenhagen
Hammerichsgade
1611 København V
tilmeldingsfrist
1. juni 2021
Pris
Gratis
Målgruppe
Tillidsrepræsentanter
Venteliste
1 4

Forstå din virksomhed, og øg din indflydelse

Hvordan er din virksomheds organisation opbygget? Jo bedre du er i stand til at forstå din virksomhed, jo større indflydelse og mulighed for påvirkning har du som tillidsrepræsentant.

Du får et tydeligt billede af, hvor du har indflydelse, og hvor du har et ansvar. Ved at blive klogere på beslutningsprocesserne, kan du mere bevidst gøre din indflydelse gældende. Dit blik for organisationen kan gøre dig til en mere relevant sparringspartner for din leder, og herved kommer du tættere på beslutningerne og øger dine muligheder for påvirkning.

I en virksomhed kan der være mange interesser, som påvirker både dit arbejde som tillidsrepræsentant og dine medlemmer generelt. På modulet får du værktøjer, der vil gøre dig i stand til at forstå, afkode og arbejde med de forskellige interesser og interessenter, og hvordan de indbyrdes påvirker virksomheden. Derudover får du indsigt i, hvordan vi træffer beslutninger, og hvad du kan anvende den viden til.

Dit udbytte:

  • Redskaber til at forstå din virksomheds opbygning, og hvad det betyder for dig som tillidsrepræsentant
  • Forståelse af, hvordan vi træffer beslutninger
  • Forståelse af, hvad der er på spil, når vi skal ændre adfærd
  • Kompetence til at arbejde i forskellige samarbejdsrelationer.

Vi gør opmærksom på, at ved tilmelding giver du samtykke til at vi må dele dine kontaktoplysninger (navn, mobil, virksomhed og mailoplysninger) med undervisere, kursusudbyder, konferencested og øvrige deltagere

Kontakt kursusadministrator

Camilla Striib Wollny-Jensen