Menu luk

Tre-trins-raket for TR - En politisk dannelsesrejse i Bruxelles

Tidspunkt
6. mar 2024 - 8. mar 2024
Afholdelsessted
NH Collection Brussels Centre
Boulevard Adolphe Max 7
BE 1000 Bruxelles
Tilmeldingsfrist
14. december 2023
Pris
Gratis
Kun for
Alle tillidsrepræsentanter i Kreds Øst
Åben
0 6

Er du tillidsrepræsentant i Finansforbundet Kreds Øst og har deltaget i begge eller i trin 1 eller 2, har du mulighed for at deltage i dette seminar som er 3. trin i 3 trins raketten ”En politisk dannelsesrejse”.

Kom med til det sidste og spændende trin i 3-trins raketten – turen til Bruxelles.

I Bruxelles skal vi besøge EU Parlamentet, hvor vi får en rundvisning og møder en EU-parlamentariker. Derudover skal vi blandt andet møde lokale FHrepræsentanter samt præsidenten for alle europæiske finansansatte Michael Budolfsen. Vi mødte allerede Michael på 1. trin af rejsen på Arbejdermuseet og nu gentager vi denne succes ude i den store verden.

Du får et godt indblik i europæisk politik og der bliver samtidig tid til at besøge lokale attraktioner, og ikke mindst lærer du tillidsmændene på tværs af kredsen bedre at kende.

Arrangementets starttidspunkt er anført som seneste mødetidspunkt i lufthavnen.

Anden info
Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed vil blive videregivet til bestyrelsen i Finansforbundet Kreds Øst, hotellet og EU parlamentet, alene til brug for afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til kredse-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Kontakt Administrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund