Menu luk

Skift briller, når noget driller

Tidspunkt
14. jun 2023, 17.00 - 20.00
Format
Gå-hjem-møde
Afholdelsessted
Hotel Europa
H.P. Hanssens Gade 10
6200 Aabenraa
Tilmeldingsfrist
12. juni 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
1 4

Som mennesker har vi alle fortolkninger af det vi møder i hverdagen, og nogle af disse fortolkninger kan være stærkt drænende. Det kan være om forandringer, opgaver eller udfordrende relationer. Vores fortolkninger kan spænde ben for at forstå, blive klogere og lære nyt.

Anette Prehn giver dig denne aften indblik i, hvordan du kan ”flippe” din?hjerne og dermed dine fortolkninger, lidt ligesom du flipper en mønt. Som Anette siger: “Når du dømmer, er det dig selv, du gør blind.”

Du bliver klogere på

  • Hvad det betyder at flippe hjernen
  • Hvilke fortolkninger der egner sig til at blive omfortolket, og hvordan du så småt kan komme i gang
  • Hvorfor evnen til at kunne ændre synspunkter og tilpasse vores adfærd (kognitiv fleksibilitet) er så efterspurgt en kompetence i dag

Mere om indholdet
Det har vist sig via hjerneforskning, at vi, som voksne, stadig kan forme vores hjerner og skabe nye og mere alsidige stier i vores hjerner, som kan styrke blandt andet vores sociale relationer og vores forandringsparathed både i vores fællesskaber og hver for sig.

Deltag og få konkrete bud på, hvordan du praktisk kan få gavn af din hjernes formbarhed. Anette Prehn kan kunsten at oversætte teorien til praksis, så du tager videre med en lyst og evnen til, i det små, at flippe din hjerne og bevæge dig mod mere energi i din tolkninger.

Programmet
Kl. 16.30-17.00 Check ind med kaffe, te og kage
Kl. 17.00-18.15 Første del af oplægget
Kl. 18.15-18.45 Pause med let forplejning
Kl. 18.45-20.00 Anden del af oplægget

Om underviser
Anette Prehn er iværksætter, videnskabsformidler, foredragsholder og forfatter til mere end 20 bøger og minibøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, læring, præstation og mental sundhed. Som sociolog af uddannelse er hun trænet i at opdage mønstre og sammenhænge, der er skjult for mange, men som har en enorm betydning. ?Læs mere: www.hjernesmart.dk

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.


Anette Prehn

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund