Menu luk

Skab trivsel for dine medarbejdere (2 moduler)

Tidspunkt
14. nov 2023, 9.30 - 16.30
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Aros
Aros Allé 2
8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist
16. oktober 2023
Pris
500,00 kr.
Målgruppe
Ledere
Åben
1 4

Trivselsuddannelse for ledere sætter spot på, hvordan du som leder kan bruge din nysgerrighed til at skabe trivsel og lede dine medarbejdere udenom arbejdsmæssig mistrivsel og stress.

Væk din nysgerrig på emnet og få forståelse, værktøjer og indsigter.

OBS! Nyt afholdelsessted!
Afholdes nu på ARoS Kunst Museum i Aarhus.

Uddannelsen afholdes over to moduler.

Modul 1 afholdes den 14. november 2023.
Modul 2 afholdes den 10. januar 2024.

Kan du ikke deltage i Aarhus, så har vi også denne uddannelse på Nationalmuseet i København. Se her

Enhver leder ønsker, at deres medarbejdere trives, har det godt og er glade når de går på arbejde. Det er et ønske som ind i mellem presses af den virkelighed, vi lever og arbejder i.

I en tid, hvor travlhed og forandringer er et vilkår, mål og leverancefokus er et must, er periodevis pres og mistrivsel desværre ofte – og i stigende grad - en uvelkommen konsekvens.

Mistrivsel har store konsekvenser for både forretningen og de medarbejdere som skaber resultaterne for forretningen. Argumenterne for at gøre noget ved problemet er derfor mange.

Det sætter nye krav og forventninger til arbejdsfællesskaber og ledere i sektoren.

Måske du har mødt eller tænker over et eller flere af følgende spørgsmål:

 • Hvordan forstærker jeg den trivsel vi har, og skaber gode forudsætninger for at spotte mistrivsel?
 • Hvordan kan jeg være sikker på, at jeg fortolker stemningen på kontoret rigtigt?
 • Hvordan spotter jeg mistrivsel, før det bliver til stress?
 • Hvad gør jeg, når en kollega bukker under for presset?
 • Hvordan tackler jeg mistrivsel?
 • Hvordan taler jeg med gruppen om travlhed og forandringer?

  Udbytte
  På denne uddannelse får du:
 • Konkrete værktøjer,
 • indsigt i og forståelse af, hvad stress og mistrivsel er for en størrelse.
 • Hvordan du som leder tackler, taler og træner dig selv og dine kolleger til at deale med det.

Du får en viden, som gør dig mere tryg i mødet med mistrivsel, og du får dialogværktøjer, inspiration til handlinger og et netværk af mennesker, som er nysgerrige på det samme.

Mere om indholdet
På baggrund af mange års arbejde med emnet, og på baggrund af de sidste par års virke i finanssektoren, har Birgit og Samuel trukket de vigtigste læringer og værktøjer ud – og målrettet det til ledere.

Med afsæt i de behov som medarbejdere og tillidsvalgte udtrykker, og med erfaring fra mange ledersparringer, vil de udfolde et temmelig komplekst trivselsbegreb til konkrete indsatser og ledelseshandlinger.

Vi skal omkring forskellige forståelser af stress og trivsel. Definitioner på begge, forankret i den seneste forskning fra flere af de førende forskere og ressourcer. Vi skal igennem forskellige dialog-værktøjer, forankret i praksis og handling fra hverdagen i virksomheder i sektoren.

Vi afholder uddannelsen på en kulturinstitution fordi, det er en optimal ramme for at undersøge hvad der sker når du fastholder en nysgerrig og åben tilgang til det du ser, hører og fornemmer i de situationer som medarbejdere og kolleger kommer til dig med.

Vi skal tale organisationskultur og dialogkultur, og konsekvensen af det sprog og den kultur der er omkring trivsel, mistrivsel og stress i de enkelte virksomheder.

Vi skal tale beredskaber, og konkrete vigtige handlinger, når stressen rammer.

Vi skal tale forebyggelse, opmærksomhed og trivsels-fremme – også for dem som har en travl og hektisk hverdag.

Endeligt program vil blive udsendt efter tilmelding

Program
Uddannelsen indeholder to fysiske undervisningsdage samt 1-til-1 sparring med coaches og ledelseskonsulenter, som er dygtige på emnet.

Derudover er der mulighed for at skabe netværk og få et sparringsrum med de andre på holdet.

Program for begge moduler
Kl. 09.30 Velkommen og intro
Kl. 11.15 Pause
Kl. 12.30 Frokost
Kl. 14.00 Pause
Kl. 16.30 Farvel og tak for i dag

Om underviser
På denne uddannelse underviser Finansforbundets egne trivselskonsulenter.
De har i mere end 2 år hjulpet virksomheder og ledere i sektoren, med at sætte fokus på Trivsel, forebygge mistrivsel og afhjælpe stress.

Birgit Kjeldsen er uddannet stressrådgiver, ledelsescoach, proceskonsulent og mediator og har i mere end 20 år arbejdet med organisationsudvikling og psykiske arbejdsmiljø-tematikker blandt andet i SKAT og Rigspolitiet.

Samuel Funk-Hansen er cand.mag. i kommunikation, og siden videreuddannet sig i ledelse. Samuel har været leder i 10 år, og har ligesom Birgit opbygget stress-kompetencer, proceskonsulentviden, mediation og meget mere.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 30 dage før start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 30 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund