Menu luk

Scrum Master Certificering

Tidspunkt
8. nov 2023 - 10. nov 2023
Format
Kursusforløb, Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
25. oktober 2023
Pris
Gratis
Kun for
Ledige og kommende ledige
Målgruppe
Ledige
Åben
0 8

Kurset er for ledige og fratrædende medlemmer.

Scrum Masteren hjælper hele Scrum teamet med at forstå og bruge Scrum til at skabe større værdi, produktivitet og til at tænke empirisk. Få den nødvendige viden og bliv certificeret Scrum Master.

Scrum Master sikrer, at Scrum Teamet har et arbejdsmiljø, der er passende for anvendelse af Scrum-frameworket, og at forhindringer ryddes af vejen.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med Scrum i teams. Der forventes ikke noget kendskab til projektledelse, Agil eller Scrum. Hvis du ikke har noget kendskab til Scrum anbefales det, at du har gennemført Scrum Developer Certified (SDC®), inden du tager Scrum Master-certificeringen. Derfor har vi inkluderet SDC-certificeringen som e-learning til dette kursus (inklusive certificering).

Udbytte

 • Solidt kendskab til værdierne, rollerne, events og artefakterne i Scrum-frameworket
 • Den viden, der er nødvendig for at være Scrum Master eller udvikler i organisationer og hjælpe disse med at indføre Scrum som arbejdsform
 • Solidt indblik i og forståelse for alle roller i Scrum
 • Viden til at identificere og forudse problemer i forbindelse med den praktiske implementering af Scrum
 • Være rustet med en række værktøjer til at adressere, løse og tage føringen i Scrum-spørgsmål i organisationen
 • To certificeringer ved bestået eksamen: Scrum Developer Cerfified (SDC®) og Scrum Master Certified (SMC®)

Indhold

Kurset udbydes som 100% online – en kombination af e-learning og 2 dages ONLINE undervisning

Inden kurset:

Inden undervisningsdagene anbefales det, at du har:

 • Læst SBOK® Guide (3rd edition)
 • Gennemført e-learningen til Scrum Developer certificering (SDC®)
 • Gennemført e-learningen til Scrum Master certificering (SMC®)
 • Du vil få adgang til ScrumStudy’s læringsplatform. Her finder du e-learning for henholdsvis Scrum Developer Certificering (SDC®) og Scrum Master Certificering (SMC®)
 • SDC®: 12 kapitler, 75 videoer, total ca. 5,5 time
 • SMC®: 5 kapitler, 26 videoer, total ca. 3,5 time
 • På læringsplatformen finder du udover videoer også quizzer/test, et interaktivt casestudy og terminologi-lister. Du skal forvente at bruge ca. 20 timer til forberedelse i alt.

Undervisning: 8/11 og 10/11begge dage kl. 9-16. Eksamen er online, og deltagerne booker selv eksamen efter kurset. Der er forberedelse til kurset.

Scrum Masterer Certified (SMC®) leveres af Erhvervsakademi Aarhus, der udbyder kurset i samarbejde med Teknologisk Institut. Teknologisk Institut er godkendt af PEOPLECERT som akkrediteret træningsorganisation (ATO).

Din underviser er chefkonsulent Niels Holt.

Vi gør opmærksom på, at navn-, cpr. nr., adresse og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og evt. konferencested alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Dit navn, email, billede og video kan være synligt for andre deltagere, når du logger på eventet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Når du som ledig registrerer din kursustilmelding hos din A-kasse, skal du skrive, at kurset er arrangeret af dit fagforbund ”Finansforbundet”, da du har mulighed for at deltage i uddannelse på op til 2 uger arrangeret af Finansforbundet. Der er 2 lektioner pr. dag, og kurset er et lukket kursus. Gå ind på FTF-A’s tast selv service med NemID og registrer din uddannelse.

Kontakt Kursusadministrator

Monica Christiansen

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund