Menu luk

Sådan gør du ChatGPT til en uvurderlig hjælper i arbejdsdagen

Tidspunkt
29. maj 2024, 9.00 - 16.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Scandic Aarhus City
Østergade 10
8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist
27. maj 2024
Pris
500,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Venteliste
2 9

Vil du være mester i kunstig intelligens? Så tag et væsentligt første skridt og tilmeld dig kurset om Prompt engineering, hvor du lærer at forstå ChatGPT med dens muligheder og begrænsninger.

På kurset om ChatGPT får du følgende klare fordele i dit arbejde

  • Forbedret Problemløsning
  • Personlig Læring og Udvikling
  • Kommunikationsforbedring
  • Innovation og Kreativitet

Mere om indholdet
På kurset lærer du Prompt Engineering, hvilket forbedrer din anvendelse af ChatGPT. Når du med den nye viden lærer at bede på en bestemt måde om information, styrer du ChatGPT, så du får mere brugbar og korrekt information.

Du lærer at anvende ChatGPT som læringsassistent, der kan styrke din faglige udvikling og kontinuerlige læring. Du lærer at bruge ChatGPT til at styrke din skriftlige kommunikation og evnen til at skabe engagerende indhold.

Du lærer også, hvordan ChatGPT kan inspirere til innovation og kreativitet i dit arbejde, hvilket fører til mere nyskabende arbejdsmetoder.

Program for dagen (med forbehold for justeringer tilpasset jer, der deltager).

Kl. 08.30-09.00 Ankomst med kaffe og croissanter
Kl. 09.00-10.30 Første del af kurset
Kl. 10.30-10:45 Kaffepause
Kl. 10.45-12.00 Anden del af kurset
Kl. 12.00-12.30 Frokost
Kl. 12.30-14.30 Tredje del af kurset
Kl. 14.30-14.45 Kaffepause
Kl. 14:45-16:00 Fjerde del af kurset

Prompt engineering – Du lærer 24 konkrete promptingteknikker, når du skal have ChatGPT til at arbejde for dig.

Gennem dagen er der løbende hands-on øvelser, hvor du afprøver dine egne brugsscenarier på din medbragte bærbare computer. VIGTIGT!

Vi tager de 24 teknikker skridt for skridt. Du behøver ikke at have erfaring med ChatGPT inden kurset. Vi anvender ChatGPT 3.5 (gratis-udgaven) download inden.

Om underviser
Claus Nygaard er professor og grundlægger af cph:learning, og så har han over 30 års erfaring i at forbinde praksis med akademi. Han har forbedret virksomheders ydeevne og medarbejdertrivsel gennem sin omfattende forskning, publikationer og executive undervisning.

Claus er ekspert i AI, ChatGPT og automatisering, agil forretningsudvikling, positiv psykologi i erhvervslivet, og effektiv læringsprogramdesign. Kendt for sin evne til at formidle komplekse idéer klart, har han vundet flere undervisnings- og forskningsformidlingspriser.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 14 dage før start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 14 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.


Claus Nygaard

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund