Menu luk

RPA - Intelligent automatisering - lær at kode robotter i praksis

Tidspunkt
15. dec 2022 - 16. dec 2022
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Dansk IT
Vermundsgade 38 C, st. tv.
2100 København Ø
Tilmeldingsfrist
30. november 2022
Pris
1.150,00 kr.
Målgruppe
It-ansatte
Åben
1 5

På dette hands on 2-dagskursus lærer du de grundlæggende teknikker til at udvikle og automatisere processer i praksis. Derudover lærer du at kode din egen automatiseringsrobot med fokus på de grundlæggende teknikker i RPA-udvikling.?

Dit udbytte

  • Introduktion til Robotic Process Automation (RPA) i praksis
  • Lær at kode din egen softwarerobot
  • Få en forståelse for de tekniske muligheder indenfor automatisering
  • Lær best-practice udviklingsmetodiker til automatisering

Mere om indholdet
I løbet af de to dage kommer du til at lære en række grundlæggende funktioner og teknikker, så du kan kode din første RPA-robot. På kurset arbejder vi med redskabet Microsoft Power Automate, hvor vi starter med at give en introduktion til de forskellige automatiseringsmuligheder som platformen tilbyder. Herefter får du undervisning i at automatisere processer gennem platformen, herunder automatisering i forskellige typer af forretningsapplikationer og med anvendelse af data. Gennem kurset få du også inspiration til, hvordan manuelle arbejdsgange kan løses smartere, så du bliver klar til at bidrage til eller starte automatiseringsrejsen i din egen organisation.

Dag 1

Hvad er automatisering?
Introduktion til Power Automate
Flow typer
Desktop flow basics
Excel automatisering
Web automatisering
Loops og flow kontrol
Billede og tekstgenkendelse

Dag 2
Selectors
Comments og best practice
Automatisering af Windows programmer
Tekst manipulation
Avanceret flow kontrol
Avancerede variable
Cloud flows

Målgruppe og forudsætninger
Du er sandsynligvis digital konsulent, forretningsspecialist med interesse for teknik, controller, forretningsudvikler eller udvikler. Der er ingen særlige forudsætninger for at deltage i kurset.

Praktisk info
Sted: Dansk IT, Vermundsgade 38 C, st. th., 2100 København Ø
Dato: 15.-16. december 2022
Varighed: 2 dage
Tidspunkt: Kl. 9.00-16.00

Underviser
Henrik Mærkedahl er en af landets mest erfarne RPA-udviklere på Powerplatformen fra Microsoft. Han har været involveret i RPA-udvikling og undervisning af flere hundrede kursister og har herudover erfaring med RPA-udvikling fra en række organisationer. Han har leveret en lang række hands on RPA-kurser gennem de seneste par år. Henrik er til dagligt Senior RPA-udvikler for konsulentvirksomheden Droids Agency, som er specialiseret i intelligent automatisering.

Anden info
Dette kursus udbydes i samarbejde med Dansk IT, Danmarks største uafhængige forening for it-professionelle og it-brugere. Vi gør opmærksom på, at dit navn, dine mailoplysninger, din titel og dit virksomhedsnavn vil blive videregivet til Dansk IT til brug for deres afvikling af kurset. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Betaling og afbud
Fakturaen vil blive tilsendt, når ovenstående afmeldingsfrist er udløbet. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud til og med afmeldingsfristen ovenfor. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.


Henrik Mærkedahl

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund