Menu luk

Python Programmering Grundkursus

Tidspunkt
4. dec 2023 - 6. dec 2023
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
SuperUsers Karlebogaard
Karlebovej 91
3400 Hillerød
Tilmeldingsfrist
29. november 2023
Pris
950,00 kr.
Målgruppe
It-ansatte
Åben
0 4

Formålet med kurset er at give dig viden og grundlæggende færdigheder til at kunne udvikle programmer, moduler/packages samt anvende standardbibliotekerne i Python.

Beskrivelse
Python er et enkelt og veldesignet sprog, som kan bruges til at løse organisationers kodeudfordringer lige fra simple scripts helt op til avancerede dataanalyserer, der modellerer virksomhedens problemdomæner.

Dette kursus skaber et indledende overblik over Python som sprog. Det henvender sig til alle, som skal i gang med at kode i Python; uanset om det er til data science, machine learning, big data, IOT, scripting, udvikling eller noget helt syttende.

Du lærer bl.a., hvordan Python bærer sig ad med at repræsentere grundlæggende værdier som tal, strenge, arrays, lister og dictionaries.

Desuden får du erfaring med Pythons måde at strukturere kode på i moduler og packages, og ikke mindst hvad man gør for at få fat i koden i konkrete projekter. Hvis alle anvender samme kode, slipper vi for versions-problemer.

For at kontrollere flowet i algoritmen har Python arvet mange konstruktioner som if-then og while-løkker, og tilfører dem helt nye og meget typisk pytonske varianter, der gør det nemmere at arbejde med store datamængder. Vi kigger på funktioner og parametre til at lave funktions-abstraktion - hvordan sendes data til funktionen, og hvordan får vi resultater tilbage?

Vi får tilmed set på, hvordan Python bærer sig ad med at håndtere fejl og situationer, der ikke burde være opstået - exception-handling.

Python skal også have mulighed for at læse og skrive til filer på harddisken. Vi gennemgår, hvordan man bedst sikrer at læsning og skrivning fungerer korrekt.

Når data begynder at bliver rigtig komplekse, er det ikke altid nok med simple variable og funktioner. Her bliver det objektorienterede aspekt centralt med mulighederne for klasser, objekter, nedarvning og kodegenbrug. Det er begreber som sproget deler med andre OO-sprog som Java, C# og C++, men giver det en helt unik og meget typisk pythonsk iklædning.

Forudsætninger
For at deltage på dette kursus anbefaler vi, at du har erfaring med objektorienteret programmering, svarende til SU-202?- Objektorienteret Grundkursus for C++/C#/Obj-C/Java/Python

Program
Alle dage er mellem 09.00-16.00

Læs det fulde indhold her: Python Programmering Grundkursus (superusers.dk)

Forudsætning
Der er ingen direkte forudsætninger til dette kursus.

Test & Certificering
Efter kurset har du mulighed for at tage den tilhørende test og på den måde at få dokumenteret din viden. Testen er inkl. i deltagergebyret.

Videre forløb
SU-226 - Python Programmering Videregående

  • SU-227 - Python og Machine Learning
  • SU-228 - Python, Pandas og NumPy
  • SU-620 - Artificial Intelligence Programmering

Materialer
SuperUsers kursusmateriale

Tilhørende certificering

  • PS0225 - SCD - Python Certified Developer
  • PS0227 - SCD - Python & Data Certified Developer
  • PS0228 - SCD - Python & Pandas Certified Developer
  • PS0230 - SCDP - Python Certified Developer Professional
  • PS0600 - SCD - Artificial Intelligence Developer

Tilhørende test
TSU-225 - Python Programming Basics

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 30 dage før start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 30 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund