Menu luk

PRINCE2 Foundation

Tidspunkt
1. sep 2022 - 27. sep 2022
Format
Kursusforløb, Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
11. august 2022
Pris
Gratis
Kun for
Ledige og kommende ledige
Målgruppe
Ledige
Udsolgt
0 1

Kurset er for ledige og fratrædende medlemmer.

PRINCE2 er en internationalt anerkendt projektledelsescertificering og –metode, som har fokus på at sikre, at projekter gennemføres hurtigt og effektivt. Kurset er for dig, der ønsker anerkendte værktøjer, så du kan planlægge, organisere og styre et projekt effektivt fra A-Z. Det er APM-akkrediteret og derfor en hurtig, sikker og effektiv vej til at opnå certificering i PRINCE2.

Metoden er særligt rettet til dig, der professionelt arbejder med – eller gerne vil arbejde med – projekter i dit daglige arbejde. Kurset er case-baseret, og det giver en sikker indførelse i metoden og værktøjet PRINCE2.

Du får relevant viden til sikkert at styre et projekt. Du bliver guidet gennem arbejdsgangene i et projekt og får en forståelse for en struktureret tilgang til projektledelse. Du lærer at håndtere en konkret business case og dens interessenter – både interne og eksterne – samt at levere projektet til tiden og inden for budgettet.

Datoer:

Kick off 1/9 kl. 13-15. Undervisning: 21/9 - 23/9 - 26/9 alle 3 dage kl. 9-16 og 27/9 kl. 9-12. Eksamen er online, og deltagerne booker selv eksamen efter kurset.

Tidsforbrug: 2 timers kick-off + selvstudium på ca. 40 timer + 4 undervisningsdage

PRINCE2®-kurset leveres af Erhvervsakademi Aarhus, der udbyder kurset i samarbejde med Teknologisk Institut. Teknologisk Institut er godkendt af PEOPLECERT som akkrediteret træningsorganisation (ATO).

Vi gør opmærksom på, at navn-, cpr. nr., adresse og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og evt. konferencested alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Dit navn, email, billede og video kan være synligt for andre deltagere, når du logger på eventet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Når du som ledig registrerer din kursustilmelding hos din A-kasse, skal du skrive, at kurset er arrangeret af dit fagforbund ”Finansforbundet”, da du har mulighed for at deltage i uddannelse på op til 2 uger arrangeret af Finansforbundet. Der er 2 lektioner pr. dag, og kurset er et lukket kursus. Gå ind på FTF-A’s tast selv service med NemID og registrer din uddannelse.

Kontakt kursusadministrator

Monica Christiansen

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund