Menu luk

PowerPoint - grundlæggende

Tidspunkt
2. okt 2023, 9.00 - 15.00
Format
Kursusforløb, Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
21. september 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Ledige
Udsolgt
0 2

Kurset er for ledige og fratrædende medlemmer

Udbytte af dit kursus i PowerPoint:

PowerPoint kan anvendes til at understøtte foredrag, til selvkørende fuldskærms-præsentationer og interaktive vejledninger. Det kan også understøtte mødeledelse, lave websites, interaktive PDF-filer og meget mere.

Opbygning af grund-præsentationen

Lær at vælge grunddesign, tilpasse tema og arbejde med diasmasteren i PowerPoint, så den understøtter dit arbejde med at udvide med flere slides.

Tekst i PowerPoint

Afprøv værktøjerne til teksthåndtering og typografi i PowerPoint. Vi giver dig samtidig faglige tips og tommelfingerregler til, hvordan du arbejder med størrelse, afstande, kontraster og de mange andre faglige forhold, som er vigtige, når man skal sikre et professionelt resultat.

Billeder og grafik

Indsæt fotos, tegninger, logoer og anden grafik i PowerPoint. Vi afprøver både indplacering af ”færdige” grafikfiler og opbygning af disse fra bunden.

Farver

Lær at arbejde med farver i PowerPoint: Brug af færdige farvepaletter eller opbygning af nye fra bunden. Hvis du er interesseret i det håndværk, der ligger til grund for arbejdet med farver, kan vi også lære dig det.

PDF

Lav en PDF-fil fra det færdige PowerPoint-dokument og lær, hvordan du tilpasser PDF-filens størrelse og kvalitet, så den er optimal til enten web, print eller tryk.

Interaktiv Power

Alle versioner af PowerPoint kan arbejde med animationer og grundlæggende håndtering af lyd og video på nem og intuitiv vis. Fra og med PowerPoint 2010 har disse funktioner fået et stort løft!

Øvrige funktioner

Afprøv de mange andre værktøjer i PowerPoint. Vi kan eksempelvis dykke ned i funktionerne til tabeller, skygger, gennemsigtighed, integration til de øvrige programmer i Microsoft Office eller noget helt femte afhængig af, hvilken opgave du skal løse, og hvilke behov du har.

Design og æstetik

Et PowerPoint kursus kan også indeholde læring om design og æstetik. Du vil lære om tommelfingerregler for design, anvendelse af ”luft” og margener samt fx brug af kontraster og størrelser. Lær også, hvad der adskiller det professionelle logo/foto/andet indhold fra det ”hjemmelavede”.

Kurset er et onlinekursus, og du vil umiddelbart før kursusstart få et link, så du kan tilgå kurset. For at kunne deltage på kurset skal du have PowerPoint installeret på din pc.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og evt. konferencested alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Dit navn, email, billede og video kan være synligt for andre deltagere, når du logger på eventet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til Mailadresse: clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Når du registrerer din kursustilmelding hos din A-kasse, skal du skrive, at kurset er arrangeret af dit fagforbund ”Finansforbundet”, da du har mulighed for at deltage i uddannelse på op til 2 uger arrangeret af Finansforbundet. Gå ind på FTF-A’s tast selv service med NemID og registrer din uddannelse.

Kontakt Kursusadministrator

Monica Christiansen

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund