Menu luk

ONLINE del af Præsenter overbevisende på møder: Lær at stå frem med dine forslag, så de bliver godkendt

Tidspunkt
23. aug 2022, 9.00 - 16.00
Format
1-dags kursus, Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
18. august 2022
Pris
250,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Venteliste
2 3

Kommer du til at bruge for mange ord og fremtone usikkert, når du fremlægger dit forslag på et møde? På kurset her træner vi, hvordan du skal bruge retorik, storytelling og kropssprog til at fremlægge dit forslag, så man øjeblikkeligt bliver overbevist. De små virkemidler er lette at anvende for alle, og har en stor effekt på din kommunikation.

Udbytte

  • Giver dig en overbevisende fremtoning, når du fremlægger på møder.
  • Det bliver let at overbevise andre om dine evner og idéer på et møde.
  • Dine fremlæggelser og input får større effekt.
  • Du får mere selvtillid og får lyst til at stå mere frem.

Mere om indholdet
Du lærer at holde øjenkontakt, at sige tingene med stor kraft og at holde pauser. Du lærer at indlede på en måde, så du fanger opmærksomhed fra start. Du lærer at formulere kernen af dit initiativ med få ord. Du får teknikker til, hvordan du kan gentage dit kernebudskab, så det lyder overbevisende. Du lærer at give et stærkt eksempel på det rette tidspunkt, og stille de rigtige spørgsmål til mødedeltagerne - så det er dig, der tager styringen af den efterfølgende dialog.

Forud for kurset modtager du en video og forberedelsesopgave, hvor du skal vælge hvilket forslag du gerne vil arbejde med på kurset. Træningen er 80 % aktiv. Efter at have præsenteret en teknik, skal du straks prøve teknikken af på dit eget budskab. Du skal løbende præsentere for en makker og modtage feedback. Hvis du har lyst, kan du blive filmet undervejs. Gruppen får løbende konstruktiv og kærlig feedback. Undervisningsrummet er inkluderende og trygt, så du udvikler modet til at prøve noget af, du ikke plejer. NB! Videomateriale er på engelsk.

Hybridt undervisningsformat
Her er en unik mulighed for at deltage på den måde, der logistisk, geografisk og læringsmæssigt passer lige til dig. Enten kan du deltage fysisk på kurset i København, eller du kan deltage online. Alle deltagere bliver ligeligt involveret.

På kurset veksles der mellem korte forklarende introduktioner fra underviseren, videoeksempler, forberedelsesøvelser, gruppeøvelser og demonstrationer i plenum. Så man kan sagtens ”holde ud” at tage kurset hjemmefra fra skærmen, fordi det hele tiden veksler.

Program
Kl. 09:00 Velkomst
Kl. 09:15 De 5 nøgleprincipper til at påvirke andre
Kl. 10:15 Kernen i budskabet og den gode struktur. Intro og individuel øvelse.
Kl. 12:15 Pause
Kl. 12:45 Din åbning og de gode eksempler. Eksempler og gruppeøvelser.
Kl. 14:15 Pause
Kl. 14:45Facilitering af den gode dialog.
Kl. 15:15 Sådan anvender du principperne fremover.
Kl. 15:45 Afslutning
Kl. 16:00 Tak for i dag

Afbud
Du kan gratis melde afbud indtil 14 dage, før arrangementet afholdes. Melder du afbud senere, refunderer vi ikke dit deltagergebyr.

Underviser
Lene Kobbernagel er drevet af at få andre til at ”shine”, når de kommunikerer. Hun bruger kropssprog, fortællinger og retorik til at fordoble effekten af mundtlig kommunikation. Hun er kendt for, at alle hendes teknikker er så konkrete, at de er lige til at tage og bruge i hverdagen.

Baggrund

  • Cand.mag. i teatervidenskab.
  • Forfatter til bøgerne ”Op på ølkassen” og ”Influential Power”, Gyldendal Business.
  • Driver eget firma og har siden 2012 trænet 8000 ledere, specialister og rådgivere i hvordan de bruger kropssprog, fortællinger og retorik til at få den gennemslagskraft, deres budskaber fortjener.

Læs mere på www.lenekobbernagel.dk

Anden info
Dit navn, e-mail, billede og video kan være synligt for andre deltagere, når du logger på eventet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.


Lene Kobbernagel

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund