Menu luk

Netværksgruppen Tech & Trends

Tidspunkt
28. nov 2023, 9.00 - 13.00
Format
Netværksmøde
Afholdelsessted
Stedet endnu ikke fastlagt
Tilmeldingsfrist
14. november 2023
Pris
3.999,00 kr.
Målgruppe
It-ansatte
Åben
2 8

Netværksgruppen ”Tech & Trends” kigger på, hvilke trends der vil præge den finansielle branche i morgen, hvilke tendenser du skal du holde øje med, og hvilke muligheder og udfordringer som optager verden omkring os.

Medlemmerne af netværksgruppen mødes fire gange for at dele erfaringer, viden og sammen få et indblik i, hvilken retning finanssektoren bevæger sig. Et af netværksmøderne er en studietur til London. Vi vil invitere spændende indlægsholdere og aktører fra den finansielle scene i Europa, og du vil møde inspirerende kolleger fra andre pengeinstitutter og skabe et nyt fagligt netværk.

Læs mere om netværket og hvert enkelt netværksmøde her.

Netværksmøder

  • Netværksmøde 1 afholdes d. 28. november 2023: Her vil netværksmedlemmerne få ’frontrapport’ over alt det, der sker lige nu på verdens finansielle scene. Vi samler de vigtigste tendenser, trends og teknologier fra de finansielle brændpunkter i London, Berlin, Singapore og Sillicon Valley, forklarer dem og sætter dem i perspektiv til den virkelighed, som medlemmerne til daglig lever i.

  • Netværksmøde 2 afholdes d. 6. - 8. februar 2024: Her tager vi afsted på en tredages ekspedition til London. Byen er verdens finansielle hovedstad både for den etablerede bankverden og for næste generation af fintech-selskaber. Det er et virtuelt finansielt laboratorium, og vi dykker ned midt i det hele. Vi har Nils Elmark – der har arbejdet som finansiel fremtidsforsker i London i 12 år – som guide gennem det finansielle London, hvor vi møder startups og iværksættere fra hele verden.

  • Netværksmøde 3 - afholdes ultimo april 2024: Her er opfølgning på London turen. Vi taler videre om de emner, som I fandt interessante og som I gerne vil høre mere om og udveksle erfaringer om.

  • Netværksmøde 4 - afholde medio juni 2024: Her fortsætter vi dialogerne ovenpå Londonturen, og vi iscenesætter de emner, I ønskede på netværksmøde tre. Samtidig drøfter vi next step for netværket.

Praktisk info
Har du interesse i at deltage i netværket inklusive studieturen, skal du logge dig ind for at tilmelde dig.

Samlet pris for deltagelse i de fire netværksmøder inkl. studieturen til London er 3.999 kr. Bemærk, at der ikke er inkluderet transport til og fra Københavns Lufthavn samt forplejning om aften i London i denne pris.

Bemærk, at du først er medlem af netværksgruppen, når vi har modtaget betaling for netværksdeltagelse.

Spørgsmål til netværksgruppen?

Har du spørgsmål til netværksgruppen, kontakt konsulent Lars Bo Nielsen på lbn@finansforbundet.dk.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund