Menu luk

Netværksdøgnet 2023

Tidspunkt
9. okt 2023 - 10. okt 2023
Format
Konference
Afholdelsessted
Kobæk Strand
Kobækvej 85
4230 Skælskør
Tilmeldingsfrist
8. september 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Udsolgt
0 9

For første gang inviterer Finansforbundet alle medlemmer til Netværksdøgnet 2023 under overskriften "Fællesskab og Netværk".

I løbet af et døgn vil du få faglige indsigter i fællesskabets potentialer, deltage i workshops og aktivitetsspor. Og selvfølgelig udvide dit eget netværk på tværs af den finansielle branche.

Til at gøre os klogere og facilitere døgnet, har vi inviteret en række dygtige folk, der alle har gjort sig faglige indsigter om og specialiseret sig indenfor forskellige grene af fællesskabet.

Netværksdøgnet 2023 er et skabende døgn med overnatning og fuld forplejning i skønne naturomgivelser på Kobæk strand med udsigt over Storebælt. Det eneste krav vi har til dig, er, at du er klar på at dele ud af erfaring og læring, så vi i fællesskab spiller hinanden bedre.

 • Dag 1: Derfor opnår du de bedste resultater i fællesskab

  Psykolog og forfatter Mette Thingstrup kickstarter Netværksdøgnet 2023 med et oplæg om fællesskabets psykologiske betydning for trivsel.
 • Livsstilseksperter og forfatter Flemming Møldrup følger trop og inspirerer med ”båltale” om tidsåndens bevægelse mod fællesskabet.
 • Faciliteringsekspert Solvej Hvidtfeldt fra Good Company fylder din værktøjskasse op med nye faciliteringskompetencer .
 • I løbet af dagen vil grafiske designer Silja Engelstoft, ejer af virksomheden Penorama, tegne og designe dagens take aways.

Dagen afsluttes med middag og masser af networking.

Dag 2: Sådan ser dit, vores og arbejdspladsens fremtidige fællesskaber ud

 • Fremtidsforsker Carsten Beck gør os klogere på fællesskabets fremtidsscenarie som afsæt til at finde svar på dit og din organisations fremtidsscenarie. Carstens oplæg afsluttes med, du selv skaber dit fremtidsscenarie i dit arbejdsliv/arbejdsfællesskab/netværk.
 • Workshop ”Arbejdspladsens fremtidige fællesskaber” faciliteret af netværksledere og awardvindere Stine Odgaard Ranum, HR Partner ved Jyske Bank og Pia Sund Bundgaard, Senior Consultant - Strategy & Execution v. Bankdata.
 • Workshop ”Dit fremtidige fællesskab” faciliteret af Carsten Beck. På baggrund af Carstens oplæg kan du arbejde med videre med fremtidsscenarierne for fællesskab.
 • Workshop "Grafisk facilitering" v. Silja Engelstoft, ejer af virksomheden Penorama.
 • Workshop ”Få fyldt faciliteringsværktøjskassen op” sammen med Solveig Hvidtfeldt.
 • Workshop ”Aldersdiversitet på arbejdspladsen” faciliteret af Gitte Aaskov Pedersen og Mikael Jonassen. Gitte og Mikael har netop deltaget i Finansforbundets netværkslederuddannelse og på baggrund af dette, starter de netværk op om aldersdiversitet og senkarriere.

Tilmeld dig i dag

Vi har booket Kobæk Strand kun til os. Men der er desværre ikke plads til alle 55.000 medlemmer. Så tilmeld dig allerede nu og sikre dig en plads.

Bliver du forhindret i at deltage?

Vi planlægger og sammensætter programmet helt op til kickoff, så vi kan sikre det bedst mulige udbytte for alle. Derfor er det vigtigt, at du giver besked til netvaerk@finansforbundet.dk, hvis du bliver forhindret i at deltage. Du kan melde afbud indtil d. 8. september 2023. Herefter er din tilmelding bindende og evt. afbud vil afgive et gebyr på kr. 500,-, som sendes på faktura.

Bemærk vores no show gebyr på kr. 500,-.

Og lige de sidste praktiske detaljer

Der er ankomst d. 9. fra kl. 09.00 - 09.30. Vi afslutter kl. 13.00 d. 10. oktober med en lækker to2go pose fra Kobæk.

Har du allergier eller er der andet, vi skal vide, send en mail til netvaerk@finansforbundet.dk.

Du vil modtage et endeligt program, når vi kommer tættere på d. 9. oktober.

Læs mere om eksperterne her.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund