Menu luk

Mød forfatter, kulturanmelder og debattør Knud Romer

Tidspunkt
30. okt 2023, 17.00 - 18.30
Format
Gå-hjem-møde
Afholdelsessted
Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10
1560 København V
Tilmeldingsfrist
23. oktober 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Ledere
Venteliste
3 0

Kunne dine (store) livsforventninger trænge til et realitetstjek? Finansforbundet har inviteret Knud Romer til frit at udfordre os lidt på livet med dét afsæt, der betegnes som ”Guldlok-princippet”. Oplægget bliver et kig på tilfældets rolle i vores liv i en hverdag mellem angst og kedsomhed.

Hvis man er deprimeret, kan det være, at man simpelthen har sat forventningerne for højt – og måske ville have godt af et realitetstjek. For hvordan udspiller den borgerlige tilværelse sig egentlig mellem frihed og tvang, angst og kedsomhed, sikkerhed og uforudsigelighed?

Vi lever vores liv i de historier, vi fortæller om det, som giver det retning og udvikling, mål og mening – og hvilken rolle spiller tilfældet, hvis vi er åbne for det, held og sort uheld?

Knud Romer tager et kig på nogle af de grundlæggende, kognitive principper, som styrer vores oplevelse, adfærd og følelser. Og måske kan vi ende med at være godt tilfredse, fordi det alligevel ikke kan være anderledes.

Mød op, hvis du tænker, ovenstående ramme inspirerer. Men vær beredt på, at tilfældighederne på den dag kan få Knud på både andre veje og smutveje.

Program
Kl. 16.30-17.00: Ankomst, networking med kolleger i sektoren over kaffe og kage og sunde snacks.
Kl. 17.00-18.30: Oplæg af Knud Romer.
KL. 18.30: Fortsat god aften.

Om underviser
Knud Romer er prisbelønnet forfatter til adskillige bøger, men også kendt i de elektroniske medier som kulturanmelder i Smagsdommerne på DR2 og som radiovært på Radio24syv. Han har også været en del af radioprogrammet filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden på P1 med Ole Fogh Kirkeby og Anne Skare Nielsen. Mange kender ham også for sin skarpe tunge, store viden og kringlede hjerne som debattør i mange sammenhænge.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Knud Romer

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund