Menu luk

Medlemsmøde med formandskabet og Bente Klarlund om trivsel i Finanssektoren

Tidspunkt
5. feb 2024, 17.00 - 19.15
Format
Gå-hjem-møde
Afholdelsessted
Scandic Aarhus City
Østergade 10
8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist
15. januar 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Venteliste
0 5

Noget af det næstformand Jakob Thorgaard er optaget af er, hvordan vi i fællesskab kan skabe et bedre, mere fleksibelt og mere holdbart arbejdsliv, som også vil fungere i det længere perspektiv. Og netop det lange arbejdsliv er noget af det professor Bente Klarlund deler sine perspektiver på.

Derfor kan du glæde dig til at opleve hende i forlængelse af Jakob Thorgaards oplæg om trivsel i finanssektoren.

"Finansforbundet er et fællesskab for alle ansatte i hele finanssektoren, og kontakten til og mellem medlemmerne er helt fundamental for os.”

Sådan udtalte vores nye formand, Dorrit Groth Brandt, sig efter hun og det øvrige formandskab blev valgt på landsmødet i september og det er blandt andet det, der ligger til grund for at du kan møde formandskabet på en lang række medlemsmøder.

”Som fagforening kigger vi altid mod vores medlemmers arbejdsliv og de udfordringer, der fylder her. Her er vi midt i en læringsfase efter nedlukningerne under Corona.

Vi forsøger os frem med nye arbejdsformer, og de erfaringer vi gør os, skal vi bruge til at skabe mere fleksibilitet og til at indrette et mere holdbart arbejdsliv, – ikke mindst også i det længere perspektiv og i løbet af de forskellige faser af arbejdslivet” fortæller næstformand Jakob Thorgaard.

Og netop det holdbare arbejdsliv er noget af det professor Bente Klarlund kender alt til og gerne taler om. Derfor er det også helt naturligt, at det er hende du kan opleve i forlængelse af næstformandens oplæg.

"Hvordan vi i praksis og sammen kan skabe et bedre, mere fleksibelt og mere holdbart arbejdsliv er noget af det, jeg glæder mig til at få en spændende og meget vigtig dialog om på medlemsmøderne," udtaler Jakob.

Program
Kl.16.30 Ankomst og kaffe
Kl. 17.00 Oplæg ved Jakob og spørgsmål fra salen
Kl. 17.45 Pause med let forplejning
Kl. 18.15 Oplæg ved Bente Klarlund
Kl. 19.15 Tak for i aften

Vigtig info
Ved ankomsten har du mulighed for at aflevere et spørgsmål til det nye formandskab. Vi forsøger at nå så mange spørgsmål som muligt, men da tiden er begrænset, vil det ikke være muligt at gennemgå alle.

Se de øvrige medlemsmøder her

Om oplægsholder
Dr. med. Bente Klarlund er professor i Integrativ Medicin ved Københavns Universitet og er ansat som overlæge på Rigshospitalet. Til daglig er hun leder af Trygfondens Center for Aktiv Sundhed, der forsker i, hvad fysisk aktivitet betyder for vores sundhed.

Desuden bidrager hun med klummer om sundhed til Politiken og har sin egen sundhedsbrevkasse på Politiken, Lørdagsliv. Endelig er Bente Klarlund en af de mest anvendte sundhedseksperter af medierne, når det kommer til spørgsmål om sundhed, fysisk aktivitet og helbred.

Bente Klarlund prisvindende forskning har hun omsat til populære bøger om sundhed og fysisk aktivitet, der er formidlet så hendes viden bliver let tilgængelig for alle, og ikke kun fagfolk.


Anne Skare, Dorrit Groth Brandt, Christiane Vejlø
Jakob Thorgaard, Bente Klarlund, Steen Lund Olsen

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund