Menu luk

Meditation - et stærkt værktøj, der gør dig i stand til at præstere bedre i dit liv – også på jobbet - Introduktion og workshop

Tidspunkt
26. feb. 2024, 16.00 - 17.00
Format
Pusterum
Afholdelsessted
Sanghaen
Kristianiagade 2, parterre
2100 København Ø
Tilmeldingsfrist
21. februar 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Udsolgt
2 6

Meditation kan være en uvurderlig praksis for dig - også i arbejdslivet. I en tid præget af udfordringer, pres og konstant digital stimulering, tilbyder meditation et pusterum. Den hjælper med at forbedre koncentrationen, mindske stress og øge selvbevidstheden. Ved regelmæssig praksis kan du bedre tackle arbejdslivets krav, finde klarhed i beslutningstagning og forbedre relationer med dine kollegaer.

På dette forløb, kan du tilmelde dig de enkelte dage og tidspunkter. Vi begynder med en workshop/introduktion den 2. november 2023. Herefter er der i alt seks meditationer. Du skal tilmelde dig hver enkelt meditation. Der er et begrænset antal pladser og det er først-til-mølle-princip.

Udbytte

  • Stressreduktion: Meditation kan hjælpe med at reducere angst og stress, hvilket gør det lettere at håndtere nye udfordringer.
  • Forbedret fokus og koncentration: Meditation kan hjælpe med at forbedre din opmærksomhed, hvilket er vigtigt, når du lærer nye færdigheder eller tilpasser dig en ny arbejdsrutine.
  • Forbedret beslutningstagning: Meditation kan øge din selvbevidsthed, hvilket kan bidrage til bedre beslutningstagning, især når du står over for arbejdsrelaterede dilemmaer.
  • Meditation kan fungere som et værktøj, der hjælper dig med at navigere gennem din karriere med ro, klarhed og selvtillid.

Mere om indholdet
Meditation er mere end bare afslapning; det er et værktøj til at navigere i en kompleks verden med ro og indsigt.

Dette forløb starter med en introduktionsworkshop og derefter er der 6 datoer med meditation både morgen og eftermiddag. Kom som du er. Dette kræver ikke specielt tøj. Du skal blot kunne sidde behageligt.

Program
Den 26. februar - Introduktion til meditation og vejrtrækning, kl. 16.00-17.00
Den 29. februar - Eftermiddagsmeditation, kl. 16.00 - 17.00
Den 1. marts - Morgenmeditation, kl. 7.00 - 8.00
Den 11. marts - Eftermiddagsmeditation, kl. 16.00 - 17.00
Den 12. marts - Morgenmeditation, kl. 7.00 - 8.00
Den 18. marts - Eftermiddagsmeditation, kl. 16.00 - 17.00
Den 22. marts - Morgenmeditation, kl. 7.00 - 8.00

Hele listen med meditationstidspunkter findes her

Om underviser
Marie Kronquist har tidligere været professionel basketballspiller og politibetjent, men i dag er hun spirituel og buddhistisk vejleder for flere danske topledere.

Undervisning vil foregå i sanghaen - Hvor du kan læse mere om Marie og hendes metoder

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Marie Kronquist 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund