Menu luk

Lær at sætte OKRs

Tidspunkt
14. nov 2023, 9.00 - 16.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Scandic Roskilde
Ved Ringen 2
4000 Roskilde
Tilmeldingsfrist
13. oktober 2023
Pris
750,00 kr.
Målgruppe
It-ansatte
Åben
1 4

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan nogle virksomheder og teams når deres mål med lethed, mens andre kæmper for at finde retningen?

På kurset stiller vi skarpt på essensen af OKR-metoden og udforsker de bedste praksis, retningslinjer og hvordan I undgår de fælder, der kan opstå på vejen mod målopfyldelse. Vi lærer, hvordan OKR skalerer og spredes gennem organisationens lag, og hvordan de kan omsætte produktvisionen og strategien til konkret handling.

Det kan du efter kurset

  • Du ved hvad er OKR'er, og hvorfor fungerer de godt
  • Du kan opstille effektive OKRs
  • Du forstår, hvordan man kan bruge OKR til at operationalisere produktvisionen og strategien
  • Du ved, hvordan OKR kan bruges til at skabe en fælles retning for dit team/din organisation

Målgruppe
Dette kursus henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med OKR og målsætning. Du arbejder muligvis som afdelingsleder, Product Manager, Product Owner, forretningsudvikler, Lead developer, Scrum Master, Agile Coach.

Indhold
På kurset får du al den basisviden, du skal bruge for at komme i gang med at anvende OKR. Du vil lære at sætte mål for produkter, og vi gennemgår eksempler med både faldgruber og best practice for udformning og anvendelsen af OKR.

Derudover vil vi sætte fokus på, hvordan produkternes succes kan måles, og du vil blive introduceret for forskellige produktmetrikker. Vi arbejder bl.a. med, hvordan man kan skelne mellem input-, output- og outcome-metrikker, og hvad man kan måle på under produktudviklingen for at sikre, at man er på rette vej mod målet.

Sidst men ikke mindst sætter vi fokus på, hvordan OKR kan anvendes som strategisk værktøj til at skabe fokus og fælles retning i organisationen.

Program
Kl. 08.30-09.00 Ankomst med morgenmad
Kl. 09.00-10.30 Første del
Kl. 10.30-10.45 Pause
Kl. 10.45-12.00 Anden del
Kl. 12.00-12.45 Frokost
Kl. 12.45-14.15 Tredje del
Kl. 14.15-14.30 Pause
Kl. 14.30-16.00 Fjerde del

Om underviser
Kresten Banke er passioneret produktudvikler med årelang erfaring inden for digital produktudvikling, product management og UX.

Med en baggrund som ansvarlig for DBA’s C2C produkt og UX-teamet har Kresten stor erfaring med produktfaget og skabelse af succesfulde digitale løsninger – og hvordan du arbejder data-drevet og forener kvantitative indsigter fra tal og data med kvalitative indsigter fra mødet med brugerne.

Kresten har desuden arbejdet som konsulent for både større og mindre virksomheder og coached masser af produkt-teams.

Kresten underviser I hypotesedrevet produktudvikling, Product Discovery og krydsfeltet mellem produktledelse og overordnet ledelse i form af målsætning og den produktledede organisation.

Certificeringer: Cand.mag. i Informationsvidenskab med supplering i strategi og ledelse

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/krestenbanke/Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 30 dage før start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 30 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund