Menu luk

Kom på Masterclass i adfærdsdesign af Morten Münster

Tidspunkt
8. sep 2022, 12.00 - 13.00
Format
Kursusforløb, Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
24. august 2022
Pris
750,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
0 8

Få konkrete værktøjer til at blive endnu bedre til at skabe forandringer i et forløb som er konkret, tankevækkende, underholdende og brugbart

Du får en introduktion til adfærdsdesign, så vi er sikre på, at fundamentet er stærkt. Vi luger ud i klassiske misforståelser og forsøger at tangere nørdeniveau et par gange uden at miste sansen for, at vi er der for at lære noget, du kan gå ud at bruge med det samme.

Vi gennemgår 7 klassiske adfærdsprincipper, der kan hjælpe dig til at finde praktiske løsninger på de adfærdsproblemer, du bokser med i dagligdagen. Helt lavpraktiske greb, du kan vende tilbage til, når du sidder på kontoret, eller hvor du nu residerer.

Dit udbytte som deltager

  • En klarere forståelse for, hvorfor mennesker gør, som de gør
  • Praktiske redskaber til at ændre adfærden hos dine modtagere (eller dig selv)
  • Konkrete metoder, som du kan bruge alene eller i dit team til at skabe jeres næste forandring
  • 7 konkrete adfærdsprincipper til at ændre adfærd

Praksis
Vi inddrager et væld af konkrete eksempler og praktiske cases på, hvordan andre har brugt adfærdsdesign til at skabe løsninger. Vi kommer vidt omkring, offentligt og privat, Danmark og udland.

For at holde fokus på virkeligheden kommer du også til at løse konkrete cases samt reflektere over principperne i forhold til din egen praksis.

Udover de 30+ lektions-videoer, som du får adgang til med det samme, når du tilmelder dig, så mødes Masterclassen også online på 4 live-kald her i 2022. Der svarer Morten Münster på de spørgsmål, du har til lektionerne og på jeres specifikke udfordringer.

Live-kald 1: Den 08. september 2022 kl. 12-13
Live-kald 2: Den 15. september 2022 kl. 12-13
Live-kald 3: Den 22. september 2022 kl. 12-13
Live-kald 4: Den 29. september 2022 kl. 12-13

Live-kaldene bliver optaget og lagt i et særligt bibliotek. Alle livekald kan ses eller genses lige, når det passer jer.

Målgruppe
Masterclassen er for begyndere og letøvede. Det vil sige, at hvis du ikke ved noget om adfærdsdesign, så kan du roligt tilmelde dig - vi tager den fra starten og accelererer dig gennem feltet.

Hvis du har læst bogen Jytte fra Marketing, så er du i letøvet-målgruppen. Du vil også få en masse ud af det. Ikke mindst alle cases, opgaverne, metoden og live-interaktionen.

Hvis du derimod har taget længere workshops om feltet eller suget al litteratur om emnet, vil jeg ikke anbefale dig at hoppe med. For som nævnt er en del af forløbet også en introduktion til feltet.

Tag sammen med andre
Vi anbefaler, at du tager Masterclass i Adfærdsdesign med din kollega, dit team eller din afdeling. Det har deltagerne indtil nu været meget glade for. Du kan sagtens tilmelde dig, selvom du kun er dig selv, men du får ikke så meget ud af det ift., hvis I var to eller flere.

Der er tre grunde anbefalingen:

  1. Morten Münster tilrettelægger masterclassen ud fra den præmis, at I er flere til stede. Der vil være opgaver, refleksioner og quizzer, som kræver, at I sidder to eller flere sammen i rummet (eller på Teams).
  2. Det er langt mere sandsynligt, at du får gennemgået masterclassen og brugt principperne i den, hvis du gør det sammen med din kollega, dit team eller din afdeling.
  3. Når én person får ny viden, er det ekstremt svært at få til at leve bagefter i organisationen. Når I derimod er flere, så får I fokus og mulighed for implementere den nye viden.

Din tid og hvordan
Der er som nævnt en række lektions-videoer, I skal se, samt øvelser og refleksioner på baggrund af dem.

Vores anbefaling er: Reservér 3 timer i din kalender i disse uger (2 timer til at se indholdet i masterclassen og 1 time til livekald om torsdagen):?Uge 36, Uge 37, Uge 38 og Uge 39.

Den 23. august modtager du en mail med brugernavn og kodeord, som du skal bruge for at kunne få adgang til materialet.

Underviser
Morten Münster er Skandinaviens førende autoritet inden for adfærdsdesign, og han er forfatter til tre bestsellere om adfærd.

Derudover står han bag konferencen?Behavers, der er Danmarks ledende konference om adfærd og forandringer.

Han har arbejdet med at implementere adfærdsdesign i danske og globale virksomheder såsom Novo Nordisk, Nordea, Adidas, Ørsted, Siemens og en lang række offentlige organisationer og interesseorganisationer.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.


Morten Münster

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund