Menu luk

Julefrokost fortrinsvis for medlemmer af seniorgruppen Nordsjælland

Tidspunkt
15. nov 2023, 12.00 - 16.00
Afholdelsessted
Skævinge Kro
Jernbanevej 1
3320 Skævinge
Tilmeldingsfrist
1. november 2023
Pris
200,00 kr.
(+500,00 kr. / Ledsager)
Kun for
Seniorer
Målgruppe
Seniorer
Åben
Tilgængelige pladser
8 af 90
1 5

Vi indbyder til en traditionel julefrokost med alt, hvad der hører julen til på en hyggelig kro i vores nærområde med gode transportmuligheder. Kroen er kendt for veltillavet mad - og der er rigeligt - alle kan blive mætte. Julebuffet og hertil 2 genstande efter eget valg.

Derefter er der kaffe/te og chokolade. Under kaffen er der musikalsk underhold af "Efter Skoletid" - 4 friske fyre, der spiller musik fra vores ungdom og med et meget alsidigt program. Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag.

Der er egen transport til dette arrangement. Der kører tog fra Hillerød station til Skævinge station, der ligger med udsigt til kroen. Der er gode parkeringsforhold til kørsel i egen bil.

Dit navn og dine kontaktoplysninger vil blive videregivet til de personer, der er ansvarlig for arrangementet, af hensyn til deres håndtering af henvendelser samt den praktiske afvikling af selve arrangementet.

Kontaktpersonen vedrørende arrangementet er Vibeke Dyrelund, på e-mail: vibeke.dyrelund@mail.dk eller telefonnummer: 29 27 99 74

Kontakt

Se ovenfor.

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund