Menu luk

Hyper Automation - også for ikke-medlemmer

Tidspunkt
7. apr 2021, 9.00 - 10.00
Format
Webinar
Afholdelsessted
Webinar
tilmeldingsfrist
5. april 2021
Pris
Gratis
Målgruppe
It-ansatte
Åben
0 7

Hvordan sammensætter vi avancerede teknologier til brugbare - automatiseringer i vores organisation? På dette webinar præsenteres hvordan vi kan sammensætte avancerede teknologier som RPA, Machine Learning, NLP og Text Analytics til forbedrede procesforløb for den enkelte virksomhed og kunde

Udbytte:

  • AI modeller til tekstanalyse
  • AI og beslutningsstøtte
  • Indblik i muligheder og teknologier som kan give grundlaget for valg af den rigtige løsning

Gartner Research kårede Hyper Automation som årets vigtigste teknologibegreb i 2020. Begrebet handler om at sammensætte avancerede teknologier som AI, RPA, iBPM, NLP og avanceret analyse til en samlet automatiseringsløsning med det bedste fra de forskellige discipliner.

Men hvordan man får mest muligt ud af samspillet mellem de forskellige teknologier og hvad er potentialet for den enkelte virksomhed/offentlige institution?

Program:
Oplægsholder præsenterer og der kan stilles spørgsmål undervejs via chat.

Underviser:
Mads Krogh Munch Nielsen, Partner, Carve Consulting

Hjælper virksomheder med at implementere AI løsninger til procesautomatisering og få det til at fungere optimalt i spændet mellem mennesker, processer og teknologi.

20 års erfaring med implementering af avancerede analysemodeller i drift, fordelt på 12 års baggrund med implementering af prædiktive modeller i SKAT, og efterfølgende 7 år fra SAS Institute som North EMEA ansvarlig for Anti Fraud modeller.

Praktisk:
Sted: Online (Zoom platform)
Dato: 7. april 2021
Varighed: 1 time
Format: Webinar
Tidspunkt: 09.00

Tilmelding dig via Danske IT: her

Medlem af Finansforbundet men ikke af Dansk IT

Meld dig gratis ind i Dansk IT via Finansforbundet (normal pris 1.585 kr.)

Læs her hvordan du aktiverer dit dobbeltmedlemskab hos Dansk IT: Klik her

Når du har aktiveret dit dobbeltmedlemskab, skal du sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk og husk at skrive dit medlemsnummer, arrangementets navn og dato. Så sørger vi for, at du bliver tilmeldt webinaret.

Ikke medlem af hverken Finansforbundet eller Dansk IT

Ikke noget problem. Meld dig til webinaret ved at sende en mail til invitation@finansforbundet.dk Oplys dato for webinar, dit navn, mobilnummer, mail og arbejdsplads. Vi ringer til dig efterfølgende for at høre om din oplevelse og for at fortælle dig om dine fordele og muligheder ved et medlemskab.

Dette arrangement udbydes i samarbejde med DANSK IT, Danmarks største uafhængige forening for it-professionelle og it-brugere.

Kontakt kursusadministrator