Menu luk

Hybridledelse – bliv bedre til at skabe sammenhængskraft på tværs af tid og sted

Tidspunkt
8. sep 2022, 8.00 - 9.45
Format
Morgenmøde
Afholdelsessted
Finansforbundet
Applebys Plads 5
1411 København K
Tilmeldingsfrist
2. september 2022
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
0 8

Dette morgenmøde er særligt for dig, der er leder - uanset om du er ny eller rutineret - samt for dig, der arbejder med HR- udvikling. På mødet hører du om erfaringer, får tips og tricks til at tage de gode dialoger med den enkelte og med dit team. Du får også et par værktøjer med dig hjem.

Udbytte

  • Indsigt i andres erfaringer - fordele, ulemper og dilemmaer ved at lede og arbejde hybridt
  • Værktøjer til at tage dialoger, der skaber en balanceret fleksibilitet
  • Indsigt i kravene til fremtidens attraktive arbejdspladser
  • Lederværktøjer til at navigere i det hybride
  • Opmærksomhedspunkter, tips og tricks til egen ledelse

Mere om indholdet
Med corona tog hjemmearbejde fart. Og mange steder er det i større eller mindre omfang fortsat. Det har dog ikke nødvendigvis gjort LEDELSE lettere, at du som leder har medarbejdere, der ikke arbejder under samme tag.
Hvordan fastholder I sammenhængskraften i organisationen, så alle arbejder i den samme retning, når medarbejderne arbejder både ”her og der” og måske forskudt i tid?
Hvordan får I talt om, hvilke hensyn og behov, der kan og skal trumfe den enkeltes ønsker til at arbejde hjemme?
Hvad betyder det for kommunikationen, og for motivation og trivsel, for videndeling og faglig udvikling?
Og hvordan spotter du i det hele taget, om dine medarbejdere trives?
Vi ser også på fremtidens tendenser inden for det hybride - både de lyse og de mere mørke! Og på hvilke krav, virksomhederne kommer til at tage bestik af i fremtiden, når det handler om at tiltrække medarbejdere.

Program
Kl. 8.00-8.30 Tjek ind over en kop kaffe og let morgenmad
Kl. 8.30-9.45 Oplæg med
Kl. 9.45 Farvel og god arbejdslyst

Om underviser
Hanne Moltke er specialiseret i at udvikle og styrke ledergrupper, og hun hjælper store og komplekse organisationer med at styrke deres tværgående ledelsesarbejde. Hannes kernekompetencer tæller også ledelse i tiden efter større omstruktureringer. Og så har hun stor erfaring med at designe forandrings- og feedbackprocesser på arbejdspladsen samt at gøre MUS-samtaler mere effektive og vedkommende. Hanne har bl.a. løst opgaver for Professionshøjskolen Absalon, CBS, Dansk Magisterforening og Domstolsstyrelsen.
Hanne er uddannet cand.mag. i engelsk og historie fra Københavns Universitet og er akkrediteret coach og proceskonsulent på senior practitioner-niveau fra EMCC. Hanne har +20 års erfaring som organisations- og ledelseskonsulent i bl.a. Attractor og Rambøll Management og har siden 2015 været partner i New Stories.

De første 10 tilmeldte vil modtage bogen Hybridledelse, som Hanne Moltke er medforfatter til. Bogen modtager du ved arrangementet.

Anden info
Dit navn, stilling, email og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.


Hanne Moltke

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund