Menu luk

Hjertets kraft: Lær at åbne og lytte til dit hjerte (igen)

Tidspunkt
30. aug 2023, 12.30 - 16.30
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Aros
Aros Allé 2
8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist
9. august 2023
Pris
2.000,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
3 0

Dit hjerte er din livskontakt - dér du tænder og slukker for dig selv. Vil du lære at tænde for kontakten til dit hjerte (igen) – eller skrue endnu mere op? Så har du muligheden her.

Med et åbent hjerte vil du være i stand til at

  • Mærke, hvad der er rigtigt for dig – og lige så vigtigt, hvad der ikke er det rigtige
  • Kunne sanse, smage og tage livet endnu mere ind. Det lette såvel som det svære
  • Forblive i kontakt med dig selv, også når livet er svært
  • Træffe beslutninger i samklang med den, du er og det, der er vigtigst for dig allerinderst inde
  • Mærke andre tydeligere, lige såvel som de vil kunne mærke dig tydeligere

Din intuition udspringer fra dit hjerte og er en del af dit hjertes intelligens. Forskningen har nu bevist, at dit hjerte opfanger intuitive beskeder både fra dig selv og fra dine omgivelser hurtigere, end hjernen rationelt forstår og tolker dét, der sker.

Adgangen til din intuition skærpes med et åbent hjerte – og med en stærk intuition og modet til at følge den, farer du sjældent vild.

Anja Westy Larsen siger: For mig er effekten af at leve med et åbent hjerte som en indre følelse af opfyldthed, rørthed, tillid og forbundethed til både mig selv og livet – uagtet af, hvordan jeg har det, eller hvad jeg står i. Men det kan føles anderledes i dig.”

På dette forløb inviteres du til at gøre det til en praksis at invitere dit hjerte og intuition med på råd – og dermed følger helt naturligt en større livsglæde, indre styrke og kærlighed til den, du er. Og det liv du vælger at leve. Og med kontakten til dit hjerte vil din indre vejviser, intuitionen, og livsgnist blive (genan)tændt.

’Hjertets kraft’ er skabt til dig, der

  • Føler dig helt eller delvist slukket eller følelsesløs – at livet er blevet til leverpostej og en lidt for grå affære
  • Oplever at være faret vild eller ofte at være i tvivl – og ikke tydeligt kan mærke, hvad der er vigtigst, rigtigt og forkert for dig
  • Allerede har erkendt, at du har lukket (en del af) dit hjerte – men savner støtte til at åbne dig igen, og konkrete værktøjer til hvordan
  • Forfalder til at lade dig styre af bekymringer, frygt eller andres behov og forventninger - fremfor det, du kan mærke, at du har lyst til eller behov for
  • Længes efter at mærke dig selv, andre og livet – helt

Et trygt, kærligt og opløftende rum
Du skal ikke præstere eller levere noget som helst på dette forløb. Blot åbne dig, mærke og gå på opdagelse i dit eget inderste.

Om modulerne siger Anja: ”Jeg sætter nogle tydelige rammer og har et klart formål for vores eftermiddage sammen – og lader derefter intuitionen og vores hjerter vise vejen. På den måde møder jeg dig, hvor du er, og med dét der er. Og min hjerteenergi vil aktivere din hjerteenergi.”

Format – alle dage kl. 12.30 – 16.30
På hvert modul vil du blive understøttet i at åbne, mærke og være i dit hjerte gennem en blanding af korte inspirationsoplæg, guidede meditationer og visualiseringer, sanselighedsfokus (krop, musik, dufte og ritualer), øvelser og sparring.

Dit hoved og ego vil ikke kunne forstå alting, så forløbet vil kræve en åbenhed, tillid og nysgerrighed på at afprøve mere utraditionelle udviklingsmetoder.

Datoer og temaer
Den 30. august 2023: Hjerteenergien og din intuition – din sande indre vejviser og trygge base.

Den 21. september 2023: Den kærlige relation til dig selv – så du kan mærke dig selv, berolige dig selv og genfinde din indre kerne og styrke.

Den 24. oktober 2023: Nærvær – vær med det som er, og styrk din evne til at både at suge det bedste ud af nuet og skabe bevægelse i det, som er svært.

Den 23. november 2023: Energibevidsthed - dét du er, vibrerer du af, og det kommer retur til dig.

Den 19. december 2023 Tillid – til dig selv, andre og livet – som afsæt for at træffe valg og fravalg.

Om underviser
Anja Westy Larsen er tidligere management konsulent og HR Udviklingschef i Københavns Lufthavne, og driver nu virksomhederne KAiBA og Happy Heart. Læs mere om Anja på?www.kaiba.dk.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt, ca. 14 dage før kursusstart. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud ind til 14 dage før kursusstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.


Anja Westy Larsen

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund