Menu luk

Grundlæggende Excel - Et virtuelt kursusforløb på 5 moduler

Tidspunkt
15. aug. 2024, 8.30 - 11.00
Format
Online, Kursusforløb
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
31. juli 2024
Pris
1.000,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
1 5

I denne kursusrække tager vi en rundtur i den store spændvidde af grundlæggende funktioner i programmet. Fokus er bl.a. på datahåndtering, -behandling og -formatering, formler, diagrammer og genvejstaster. Vi kommer også omkring anvendelse af Excel-diagrammer i PowerPoint. Produktivitet og funktionernes anvendelse i hverdagen er et gennemgående tema.

Undervisningsformen er dialogbaseret med øvelser undervejs samt dialog i break out-rooms (Digitalt gruppearbejde)

Eksempler på emner i forløbet

  • Introduktion af Excels grundlæggende elementer
  • Oprettelse af formler og autofunktioner som SUM, MIDDEL, MAKS, MIN, TÆL og TÆLV
  • Formatering af tekst, tabeller, tal og datoer, brugerdefinerede formater
  • Sortering og filtrering af data
  • Brug af funktionen HVIS i forskellige cases
  • Oprettelse og redigering af diagrammer
  • Indsætte Excel-diagram i PowerPoint
  • Nyttige genvejstaster som vil effektivisere din brug af Excel

Forudsætninger
Kurset kræver ikke forudsætninger indenfor Excel.

Program
De fem online-kurser kører hen over en periode på fem måneder med ét modul pr. måned. Det giver dig rig mulighed for at arbejde med de emner, der gennemgås i hvert modul inden næste modul. Når du er tilmeldt første modul, så er du automatisk også tilmeldt de andre.

Datoerne er
Modul 1 - d. 15. august kl. 8.30 - 11.00 
Modul 2 - d. 29. august kl. 8.30 - 11.00 
Modul 3 - d. 12. september kl. 8.30 - 11.00 
Modul 4 - d. 26. september kl. 8.30 - 11.00 
Modul 5 - d. 8. oktober kl. 8.30 - 11.00

Starttidspunktet er hver gang præcis kl. 8.30. Der vil være korte pauser undervejs på hvert af kurserne og tid til spørgsmål og svar. Online-kurserne slutter hver gang kl. 11.00.

Betaling
Deltagergebyret gælder for alle fem moduler. Fakturaen vil blive tilsendt ca. 14 dage før start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette enten ved tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 14 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Praktisk info
Vi sender link samt relevant info ud til deltagerne et par dage før hvert modul. Dog oplever vi ofte, at nogle spamfilte og firewalls definerer mails med link som en potentiel trussel. Det resulterer i, at vores medlemmer ikke modtager linket eller at det ender i mapper som uønsket eller spam.

Derfor beder vi dig om at holde øje med din mail i dagene før. Har du ikke modtaget linket sidste hverdag før afholdelsen, beder vi dig kontakte os på nedenstående mail inden kl. 15.00, så vi kan sikre os, at du ikke går glip af kursusdagen.

Hotline hvis du har brug for hjælp tlf.: 42 95 44 05.

Anden info
Dit navn, e-mail, billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere på kurset. Dit navn og mailadresse kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet.

Ydermere vil hvert modul blive optaget og delt med deltagerne på holdet, så man har mulighed for at gense modulet. Disse optagelser vil dog kun være tilgængelige i 14 dage hver.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.

Kåre B. Jensen 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund