Menu luk

Gratis infomøde om netværksgruppen for PA´ere

Tidspunkt
31. okt 2023, 10.00 - 11.30
Format
Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
24. oktober 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
3 1

Som PA´er er du en vigtig brik i en travl leders hverdag. Du jonglerer med kalendere og henvendelser og har ofte en rolle i at spille din leder god i dagligdagen. Samtidig er du ofte tæt på direktionens beslutninger og har typisk et godt indblik i den strategiske prioritering.

Derfor skal du kunne forholde dig kritisk, men også have en god forståelse af både forretning og ledelse.

For at lykkedes er det derfor vigtigt, at du kontinuerligt udvikler dine kompetencer inden for klassiske færdigheder som Microsoft pakken, kommunikation og digital udvikling.

Men lige så vigtigt er det, at du udvikler dig inden for de mere ”bløde” kompetencer som arbejdsglæde, motivation, work-life-balance og facilitering af møder og arrangementer.

Finansforbundet opretter en ny netværksgruppe målrettet PA´ere, chefsekretærer, direktionsassistenter, HR-medarbejdere eller lignende. Din titel er ikke vigtig, det er mere din funktion/faglige rolle i finanssektoren, der skal matche netværket.

Læs mere om netværksgruppen her.

Deltag i infomøde d. 31. oktober

Forud opstarten af netværket afholder vi dette gratis og uforpligtende infomøde, hvor vi fortæller om ambitionen for netværket, og hvor du som interesserede kan sætte ord på, hvilke behov og ønsker du har for at indgå i netværksgruppen.

Har du spørgsmål til netværksmødet eller netværksgruppen, skriv til forbundets Netværksteam på netvaerk@finansforbundet.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund