Menu luk

Hør Martin Thorborg fortælle om sin vej som leder - Fysisk fremmøde

Tidspunkt
8. dec 2023, 8.00 - 9.30
Format
Morgenmøde
Afholdelsessted
DAC - Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
Tilmeldingsfrist
1. december 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
0 8

Vil du ha’ inspiration til din morgenkaffe? Mød den frække dreng i klassen, der har skabt sig en kolossal succes som iværksætter - og som leder.

DETTE ER FYSISK FREMMØDE

Hvis du ikke er medlem eller ikke har mulighed for at møde fysisk på DAC - Dansk Arkitektur Center i København, så kan du tilmelde dig livestreamingen af morgenmødet.

Tilmelding til livestreaming foregår her

Udbytte
Hør Thorborgs historie som leder og forstå:

  • Hvorfor ingen i Dinero, generelt set, arbejder mere end 37 timer om ugen
  • Hvorfor han aldrig bruger bonus
  • Hvorfor og hvordan han måler næsten alt
  • Hvordan han holder på nogle af de mest, eftertragtede medarbejdere i Danmark uden at give dem mere i løn end konkurrenterne
  • Hvordan han rekrutterer dygtige medarbejdere uden brug af headhuntere
  • Hvordan han har indrettet det optimale kontormiljø
  • Hvorfor det, dine medarbejdere klager over, sjældent er det, de er frustrerede over

Indhold
Da Martin Thorborg ansatte sin første medarbejder i 1993 og fik sin debut som leder, stod frustrationerne i kø. Hvorfor var de ikke altid motiverede? Han læste tonsvis af bøger om ledelse, men lige lidt hjalp det. Kulmination blev en ødelagt dør sparket ind i afmagt. Det blev et vendepunkt og langsomt begyndte han at implementere de ret enkle mekanismer, der har gjort ham til en langt bedre leder.

Foredraget er ikke en opskrift på god ledelse (for den findes ikke). Men en peptalk i, hvordan du selv kan finde din personlige ledelsesstil, der giver dig succes som leder, med mange gode konkrete historier du kan lære af og masser af god energi og højt humør.

Program
Kl. 7.30-8.00: En croissant, kaffe og networking med andre ledere fra sektoren.
Kl. 8.00-9.30: Oplæg af Martin Thorborg.
Kl. 9.30: Tak for i dag – og god arbejdslyst!

Om underviser
Martin Buch Thorborg er succesfuld dansk serieiværksætter, der blev kendt for at være medstifter af firmaet Jubii i 1995. Han er en del i medierne og holder mange foredrag året rundt. Han er forfatter til adskillige bøger, hvor ”Min vej som leder” udkom i 2022. Martin Thorborg er i dag direktør i regnskabsprogrammet Dinero, der har et solidt økonomisk overskud og glade medarbejdere (eNPS på 89). Thorborg har ligeledes en YouTube-kanal med flere millioner visninger, hvor han uploader videoer om iværksætteri. Til den lange erfaringsliste hører også hans investering i to hoteller på Bornholm, som han ejer med sin kone.

Anden info
Du kan risikere at være synlig for de øvrige deltagere på livestreamingen af arrangementet. Dit navn, mail og virksomhed kan blive videregivet til underviseren og kursusudbyder, alene til brug for afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund