Menu luk

Få personligt overskud med Energy Management

Tidspunkt
10. okt 2023, 17.00 - 19.30
Format
Gå-hjem-møde
Afholdelsessted
Scandic Silkeborg
Udgaardsvej 2
8600 Silkeborg
Tilmeldingsfrist
5. oktober 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
1 0

Føler du dig presset og/eller stresset på arbejdet, som mange andre gør? Det skyldes ofte fraværet af positive ting, der kan give energi og overskud. Desværre ved de fleste for lidt om, hvordan de bedst får overskud og energi, da vi alt for ofte fokuserer på det, som vi skal undgå, fremfor det, som vi kan opnå.

Vi har været vant til at tænke i Time Management, som handler om, hvordan vi disponerer vores tid. Men en time er ikke bare en time. En time, der bruges på en frustrerende ligegyldig opgave eller et dårligt kundemøde, opleves helt anderledes end en time, der bruges på noget meningsfyldt, sjovt og engagerende. Så i stedet for blot at tænke i Time Management, skal vi vænne os til også at tænke i Energy Management.

Energy Management handler ikke kun om at bruge vores tid bedre, men i lige så høj grad om, hvordan vi bruger tiden på en måde, så vi løbende fylder vores liv og arbejdsliv med energi og overskud.

Indhold
På dette gå-hjem-møde arbejder vi med, hvordan Energy Management fungerer, og hvordan vi kan tappe ind i de fire energikilder: Fysisk, Emotionel, Mental og Social Energi.

Vi kommer blandt andet ind på:

  • Fysisk energi - at regulere dit stressniveau og genoplade dine batterier via hvile, søvn, kost og motion.
  • Emotionel energi - fordelingen af positive og negative følelser, evnen til at forstå og regulere dem samt at arbejde med det, som dræner / giver energi.
  • Mental energi - at skærpe dine kognitive evner og strategier til at undgå at gå kold (kaldet ego depletion).
  • Social energi - at opsøge og opbygge sunde relationer samt at smitte og lade dig smitte af andres gode humør og engagement mv.

Form og proces
Afsættet er delvist forskningsbaserede teorier, konkrete cases og egne erfaringer.
Korte faglige oplæg, små øvelser og masser af involvering, hvor du får mulighed for at byde ind med dine egne idéer og løsninger, som vi perspektiverer.

Program
Kl. 16.30-17.00 Check ind med kaffe og kage.
Kl. 17.00-17.45 Første del af oplægget
Kl. 17.45-18.15 Pause med mad
Kl. 18.15-19.30 Anden del af oplægget
Kl. 19.30 Tak for i aften

Undervisere
Ebbe Lavendt, autoriseret sundheds- og erhvervspsykolog. Ebbe har over 20 års erfaring fra konsulentbranchen, hvor han har løst opgaver for både offentlige og private virksomheder. I kraft af sin erfaring, og som Danmarks første master i positiv psykologi, er Ebbe en af landets største kapaciteter inden for positiv erhvervspsykologi - og herunder bæredygtigt arbejdsliv og energy management.

Bo Krüger, motivations- og ledelseskonsulent. Bo har været selvstændig i snart 20 år og har blandt arbejdet på Teknologisk Institut og i Implement Consulting Group. Bo har skrevet flere bøger om blandt andet kreativitet og mødeledelse. Bo henter blandt andet energi i improteater, cykling og spil med gode venner.

Ebbe Lavendt & Bo Krüger

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund