Menu luk

Hvis du har problemer med at tilmelde dig et arrangement, kan du sende en mail med navn og medlemsnummer/CPR-nummer til arrangementer@finansforbundet.dk 

Få mentalt overskud og fokus i hverdagen

Tidspunkt
21. maj 2022 - 22. maj 2022
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Hotel Koldingfjord
Fjordvej 154
6000 Kolding
tilmeldingsfrist
18. april 2022
Pris
500,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Venteliste
2 1

Få effektive redskaber og en konkret personlig plan til at øge mentalt overskud og glæde i dit arbejdsliv. Hjernen kan trænes med simple teknikker i at skabe det overskud, det kræver for at trives i hverdagen og flytte fokus fra tankemylder til tilstedeværelse.

Teknikkerne vi træner på kurset styrker mange af hjernens vigtige funktioner, og hjernen får nemmere ved at overskue hverdagen og træffe sunde beslutninger. Kurset hjælper til at skærpe din opmærksomhed og koncentration, så din hjerne kan slappe af samtidig med, at du får overskud til at kunne overkomme mere.

Kurset giver dig værktøjer fra den nye bog ”Sluk emhætten - Træn din hjerne og træf bedre beslutninger”, som har en dokumenteret effekt på hjernen. Træningen øger arbejdshukommelsen, stopper tankemylder, giver bedre nattesøvn, mindre stress og øget effektivitet.

Du får:

  • bevidsthed om hvordan du selv kan styre dine tanker, fra tankemylder og indre kaos til indre ro og klarhed
  • en forståelse af hvordan hjernen fungerer og hvordan redskaberne virker på hjernen
  • guidet træning
  • insigt i hvordan vi dagligt træffer mange valg som er truffet ud fra frygt som gør os ineffektive og ulykkelige - teknikker til at vende det og få mere overskud og glæde
  • en individuel plan for, hvordan du kan arbejde med diverse teknikker i hverdagen

Kurset er incl. forplejning og overnatning på konferencestedet.

Underviser
Rikke Østergaard er forfatter til bogen ""TAK"" og ”Sluk emhætten - Træn din hjerne og træf bedre beslutninger” og indehaver af erhvervssociologen.dk. Hun er uddannet sociolog og har indgående kendskab til mindfulness og mentaltræning med over 10 års undervisning i emnet. Rikke er derudover specialiseret i konfliktløsning, social intelligens, stress håndtering og arbejder dagligt med at øge trivslen på danske arbejdspladser.

En gåtur indgår i programmet, så medbring overtøj og gode travesko.

NB: Dette kursus er ikke en egnet ramme til behandling af alvorlig stress eller depression.

Anden info
Du kan gratis melde afbud indtil 14 dage, før arrangementet afholdes. Melder du afbud senere, refunderer vi ikke dit deltagergebyr.

Dit navn, stilling, email og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund