Menu luk

Få mentalt overskud og fokus i hverdagen

Tidspunkt
11. sep 2021 - 12. sep 2021
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Marienlyst Strandhotel
Ndr. Strandvej 2
3000 Helsingør
tilmeldingsfrist
9. august 2021
Pris
500,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Venteliste
1 1

Få effektive redskaber og en konkret personlig plan til at øge mentalt overskud og glæde i dit arbejdsliv. Hjernen kan trænes med simple teknikker i at skabe det overskud, det kræver for at trives i hverdagen og flytte fokus fra tankemylder til tilstedeværelse.

Teknikkerne vi træner på kurset styrker mange af hjernens vigtige funktioner, og hjernen får nemmere ved at overskue hverdagen og træffe sunde beslutninger. Kurset hjælper til at skærpe din opmærksomhed og koncentration, så din hjerne kan slappe af samtidig med, at du får overskud til at kunne overkomme mere.

Kurset giver dig værktøjer fra den nye bog ”Sluk emhætten – Træn din hjerne og træf bedre beslutninger”, som har en dokumenteret effekt på hjernen. Træningen øger arbejdshukommelsen, stopper tankemylder, giver bedre nattesøvn, mindre stress og øget effektivitet.

Du får:

  • bevidsthed om hvordan du selv kan styre dine tanker, fra tankemylder og indre kaos til indre ro og klarhed
  • en forståelse af hvordan hjernen fungerer og hvordan redskaberne virker på hjernen
  • guidet træning
  • insigt i hvordan vi dagligt træffer mange valg som er truffet ud fra frygt som gør os ineffektive og ulykkelige – teknikker til at vende det og få mere overskud og glæde
  • en individuel plan for, hvordan du kan arbejde med diverse teknikker i hverdagen

Kurset er incl. forplejning og overnatning på konferencestedet.

Underviser
Rikke Østergaard er forfatter til bogen ""TAK"" og ”Sluk emhætten – Træn din hjerne og træf bedre beslutninger” og indehaver af erhvervssociologen.dk. Hun er uddannet sociolog og har indgående kendskab til mindfulness og mentaltræning med over 10 års undervisning i emnet. Rikke er derudover specialiseret i konfliktløsning, social intelligens, stress håndtering og arbejder dagligt med at øge trivslen på danske arbejdspladser.

En gåtur indgår i programmet, så medbring overtøj og gode travesko.

NB: Dette kursus er ikke en egnet ramme til behandling af alvorlig stress eller depression.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.


 


Rikke Østergaard

 

Kontakt kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund