Menu luk

Excel for begyndere - studerende

Tidspunkt
1. nov 2023, 16.00 - 17.00
Format
Webinar
Afholdelsessted
Webinar
Tilmeldingsfrist
15. oktober 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Ikke-medlemmer, Studerende
Åben
0 1

Er du studerende og ny Excel-bruger eller har du af andre grunde glæde af at lære programmet helt fra bunden? Så er dette kursus noget for dig.

Udbytte

  • Opbygning og strukturering af regneark
  • Datatyper
  • Lister og sortering samt filtrering
  • Grundlæggende formler
  • Formatering af regneark

Mere om indholdet
Efter kurset kan du oprette Excel-ark og arbejde med de hyppigt brugte funktioner og formler.

Vi arbejder konkret med Excel på kurset og laver løbende øvelser samt får en masse nyttige tips og tricks.

Program
Kurset afholdes online og du kan undervejs stille spørgsmål og få svar såvel via mikrofonen som i chatten.

Om underviser
Kåre Bjørn Jensen har holdt Excel-kurser i mere end 20 år. Han har et stærkt pædagogisk sigte og inddrager spørgsmål og eksempler fra den virkelige verden i sin undervisning.

Tilmelding for ikke-medlemmer
Er du ikke medlem af Finansforbundet kan du godt tilmelde dig dette arrangement, ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk, med fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads. Efter arrangementet kontakter vi dig omkring dine muligheder som medlem af Finansforbundet.

Vedr. link til udsendelsen
Vi sender link ud til deltagerne et par dage før arrangementsafholdelsen. Dog oplever vi ofte, at nogle spamfilte og firewalls definerer mails med link som en potentiel trussel. Det resulterer i, at vores medlemmer ikke modtager linket eller at det ender i mapper som uønsket eller spam.

Derfor beder vi dig om at holde øje med din mail i dagene før. Har du ikke modtaget linket sidste hverdag før afholdelsen, beder vi dig kontakte os på nedenstående mail inden kl. 15.00, så vi kan sikre os, at du ikke går glip af arrangementet.

Anden info
Dit navn, e-mail, billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere til arrangementet. Dit navn, mail og virksomhed kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund