Menu luk

Er de kriminelle mere smarte end den finansielle sektor? OGSÅ FOR IKKE-MEDLEMMER.

Tidspunkt
3. okt 2023, 7.30 - 9.00
Format
Morgenmøde
Afholdelsessted
SDC
Borupvang 1A
2750 Ballerup
Tilmeldingsfrist
30. september 2023
Pris
Gratis
Kun for
Finansforbundet Kreds Øst medlemmer
Målgruppe
Ikke-medlemmer
Åben
0 3

KUN FOR ANSATTE I SDC.

Kriminelle har altid stillet spørgsmålene: Hvor kan jeg gøre størst skade: Hvor ligger pengene? Den finansielle sektor er i dag Aladdins hule, og det estimeres at der i 2020 globalt blev forsøgt og/eller gennemført over 1000 angreb om ugen mod den finansielle sektor.

Udbytte

  • En aktuel vurdering af trusselsbilledet mod den finansielle sektor
  • Hvorfor er det interessant at gå efter den finansielle sektor
  • Et indblik i hvordan man arbejder med efterretninger

Mere om indholdet
Hans Jørgen Bonnichsen vil i sit oplæg fokusere på de aktuelle trusselsvurderinger, der retter sig mod finanssektoren, hvor truslen på grund af den generelle sikkerhedssituation i Europa, er hævet fra middel til høj, når det drejer sig om Cyberaktivisme.

Truslerne forstærkes ved, at den finansielle sektor er samfundskritisk og nødvendig for at opretholde eller genoprette samfundsvigtige funktioner.

Så hvis centrale aktører, f.eks. en eller flere banker, bliver ramt af et voldsomt IT-nedbrud får det store konsekvenser for den finansielle stabilitet og store konsekvenser for os alle.

Og så er der nogen der påstår, at vi kun har set enden på begyndelsen!

Program
Kl. 7.30 Tjek ind
Kl. 8.00 Oplæg
Kl. 9.00 Tak for nu og fortsat god dag!

Om underviser
Hans Jørgen Bonnichsen har været chefkriminalinspektør ved politiet i mere end 40 år. I 20 år var han en del af Rejseholdet og var også været operativ chef for Politiets Efterretningstjeneste. I dag er han nyhedernes efterretningsekspert og bliver ofte brugt som ekspert, når der skal kommenteres på aktuelle situationer.

Ikke medlem?
Er du ikke medlem af Finansforbundet kan du godt tilmelde?dig dette arrangement ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk, med fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads. Ved tilmelding giver du samtykke til, at Finansforbundet må kontakte dig telefonisk, pr. mail eller via sociale medier (Meta, Google, YouTube og LinkedIn). Samtykket kan til en hver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til afmeldsamtykke@finansforbundet.dk


Hans Jørgen Bonnichsen

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund