Menu luk

Efteråret på aktiemarkedet - vindere og tabere.

Tidspunkt
21. sep 2022, 8.00 - 9.15
Format
Morgenmøde
Afholdelsessted
Finansforbundet
Applebys Plads 5
1411 København K
Tilmeldingsfrist
6. september 2022
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer, Ikke-medlemmer
Åben
2 1

Aktiemarkedet er en gyser nu. Frygten for stigende renter, krigen i Ukraine og centralbankernes pengepolitik fylder i mange af os.

Der er nok af gysere i efteråret aktiemarked, hvor den ledende danske C-25 aktieindeks har været presset i bund. Mød en af Danmarks mest citerede aktieanalytikere Jacob Pedersen i denne tour de Force gennem det danske og internationale aktiemarked.

Glæd dig til en spændende morgen i selskab med Jacob Pedersen, der giver et spændende oplæg med mulighed for at stille spørgsmål. Dette faciliteres af journalist og finanskommentator på TV 2 Business, Ole Krohn.

Program
Kl. 7.30-8.00 Tjek ind over en kop kaffe og et stykke morgenbrød
Kl. 8.00-9.15 Oplæg med Jacob Pedersen faciliteret af Ole Krohn
Kl. 9.15 Farvel og god arbejdslyst

Om underviser
Jacob Pedersen er en af de meste respekterede og citerede aktieanalysechefer i Danmark. Han er kendt for sit fremragende sprog, der gør ham meget brugt på DR og TV 2 og i dagbladene. Han har især markeret sig som en skarp analytiker indenfor transportsektoren med fokus på Mærsk, DSV og luftfart.

Anden info
Er du ikke medlem af Finansforbundet kan du godt tilmelde dig dette arrangement, ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk med fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads. Efter arrangementet kontakter vi dig omkring dine muligheder som medlem af Finansforbundet.


Jacob Pedersen


Ole Krohn

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund