Menu luk

DORA på én dag

Tidspunkt
14. mar. 2024, 9.00 - 16.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Computerworld
Hørkær 18
2730 Herlev
Tilmeldingsfrist
13. februar 2024
Pris
750,00 kr.
Målgruppe
It-ansatte
Udsolgt
1 4

Kom godt fra start, og i ordentlig tid, med jeres efterlevelse af DORA. Dette DORA-kursus er praktisk orienteret og juridisk funderet, så du både får sikkerhed for at din viden holder vand, og at den kan omsættes til virkelighed i din organisation.

Målgruppe
Kurset er for alle. Uanset om du selv er i en af de omfattede organisationer, er leverandør til en omfattet organisation, eller du bare vil have et fremtidssikret kompetenceløft.

Forudsætninger
Der er ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Det er således ingen forudsætning, at du har kendskab til hverken cyber- eller informationssikkerhed.

Kursusmål

  • Fremtidssikret kompetenceløft
  • Implementeringsplan
  • Praktisk vejledning i overholdelse af sikkerhedskravene
  • Juridisk grundforståelse af sikkerhedskravene

Fremtidssikret og virkelighedsnær viden
Udover at være på forkant med lovkravene om at deltage i relevante kurser, får du et indgående kendskab til de nye DORA-krav og en konkret plan for, hvordan I kan nå i mål med jeres efterlevelse.
Kurset starter med en gap-analyse, hvor vi ser på hvor mange af de kendte krav i allerede nu lever op til.

Dagens emner vil derefter blive vægtet, så de i videst muligt omfang tager højde for de fremmødtes konkrete behov.

I løbet af dagen vil de enkelte krav blive gennemgået, og du vil få konkret vejledning i, hvordan I kan komme tættere på mål.

Reglerne – i dag og i fremtiden

DORA implementering - planlægning og udførelse

Form
Kurset består af en undervisningsdag, hvor det juridiske grundlag og kravene i forordningen gennemgås først, og derefter arbejdes der med rammerne for den praktiske implementering. Alt sammen med det formål at klæde dig på til det videre arbejde med DORA-implementering.?

Kurset giver 5 CPE-point til fx CISSP, CISA, CISM eller CGEIT.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt, ca. 30 dage afholdelse. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 30 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund