Menu luk

Det hele handler ikke om dig

Tidspunkt
6. jun 2023, 17.00 - 19.30
Format
Gå-hjem-møde
Afholdelsessted
Musikteatret Holstebro
Den Røde Plads 16
7500 Holstebro
Tilmeldingsfrist
4. juni 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Udsolgt
0 6

Hvordan finder du mening i en verden, hvor kampen for overlevelse er afløst af idéen om selvrealisering?

Udbytte

  • Du får inspiration til, hvordan du kan finde sindsro i en hverdag og et liv med forandringer, pres og uendelige muligheder.
  • Du får konkrete greb til, hvordan du kan lykkes med dét ved at fokusere på de ting, du kan gøre noget ved, ved at gøre det rigtige og ved gøre dig fri ved en stærkere bevidsthed om døden. 
    Indhold

Aldrig har vi været rigere og tryggere og haft flere muligheder i den vestlige verden. Samtidig er mange plaget af stress, angst og depression. Store forandringer, kompleksitet og valg er blevet hverdagskost. Også for os i den finansielle sektor. I vores stræben efter selvrealisering i en tilværelse af uendelige muligheder er det nemt at miste sin fornemmelse af formål og mening. 

På dette inspirerende Gå hjem-møde vil Niels Overgaard med afsæt i bogen ”Det hele handler ikke om dig” give nogle – til tider provokerende – svar på, hvordan vi kan skabe et mere balanceret, frit og meningsfyldt liv. Han tager afsæt i fem stoiske principper, som både kan anvendes i arbejdsmæssige og private sammenhænge.

Aftenen bliver en opfordring til - inden for det mulige - både at tage personligt ansvar for eget liv, men også at tjene det fælles bedste.

Program
Kl. 16.30-17.00: Tjek ind og networking 
Kl. 17-00-18.00: Niels holder oplæg og inviterer til spørgsmål
Kl. 18.00-18.30: En bid mad og gode snakke med kolleger i sektoren
Kl. 18.30-19.30: Anden del af oplægget med afsluttende spørgsmål og refleksioner
Kl. 19.30: Farvel og tak for i aften

Om underviser
Niels Overgaard betegner sig selv som ”hverdagsstoiker” – med god grund, for han er bestsellerforfatter til den anmelderroste bog, Det hele handler ikke om dig (2020). Han er uddannet journalist og arbejder som medie- og kommunikationschef i Gyldendal. Han har bestridt lederstillinger i en årrække og har bl.a. været kommunikationschef i Danske Bank samt chef for bæredygtighed i PFA.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.


Niels Overgaard

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund