Menu luk

Der er meget på spil - Vi skal sikre at dine kollegaer er oplyst

Tidspunkt
18. jan 2024, 9.00 - 15.00
Afholdelsessted
Stedet endnu ikke fastlagt
Tilmeldingsfrist
18. december 2023
Pris
Gratis
Kun for
Alle tillidsrepræsentanter i Finansforbundet
Venteliste
1 8

Prolog

Det er en morgen november 2030. Dine kollegaer er indkaldt til møde med din ledelse og dig som TR. De sidder nu i stolene og ser op på jer med spændte og bekymrede miner. For hvad skal der nu ske? Lige om lidt sprænger ledelsen en bombe. Ledelsen vil opsige samarbejdet med FA. Medlemsopbakningen til dig og Finansforbundet er svag, så det er let for ledelsen at træffe den beslutning. Du ved, at det betyder kraftigt forringede vilkår, I rammes på pengepungen og dit arbejde som TR stopper her.

Sådan behøver det heldigvis ikke at gå!

Men de attraktive vilkår kommer ikke af sig selv. Det kræver stærk medlemsopbakning at holde fast og forhandle nyt. Sammen skal vi sikre at Finansforbundet bliver valgt til eller fra på et oplyst grundlag. Med en minimal indsats og et super enkelt værktøj kan du gøre en kæmpe forskel.

Din opgave er at formidle kontakten mellem potentielle medlemmer og Finansforbundet. Vi tager os af resten og kvitterer med gavekort ved nyt medlemskab – til jer begge to.

Så kom med på en spændende dag, hvor du får

  • Overblik over potentielle medlemmer hos dig
  • Sparring til en plan, der passer til dine muligheder
  • Værktøj og træning i at formidle kontakt
  • Unik kampagnekode, der udløser gavekort
  • Mulighed for dele viden med andre dygtige tillidsvalgte

På dagen er der faglige oplæg og praktisk træning. Vi er et lille hold, så der er tryghed og tid til dialog og proces. Forud for dagen samarbejder vi om at kortlægge potentialet hos dig. Din adgangsbillet for tilmelding er, at du har vilje og mod til at formidle kontakter. Det er vigtigt at du kan deltage hele dagen.

Praktisk Dagen holdes i Finansforbundets lokaler i Havnegade 39. Tjek ind og morgenmad mellem kl. 8:00 – 9:00. Kurset starter kl. 9:00 og slutter kl. 15:00. Frokost ved 12:00 tiden.

Undervisere Chefkonsulent Mona Adrian fra www.blachman.dk. Mona har 15 års erfaring med salg, service og ledelse i IT-branchen. Konsulent Susanne Grantzau fra Finansforbundets hverveteam. Susanne har stor erfaring som forandringskonsulent i finans- og finans-it-branchen.

Mona Adrian Blachman

Kontakt Kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund