Menu luk

Den "rigtige" Kim Larsen-kopi fortrinsvis for medlemmer af seniorgruppen Aarhus

Tidspunkt
4. okt 2023, 12.00 - 16.30
Afholdelsessted
Hasselager Kro
Hasselager Stationsvej 17
8381 Tilst
Tilmeldingsfrist
24. september 2023
Pris
150,00 kr.
(+400,00 kr. / Ledsager)
Kun for
Seniorer
Målgruppe
Seniorer
Udsolgt
0 4

Anders Munch Duo. Når de 2 herrer entrerer scenen, skal du forberede dig på en oplevelse, du sent vil glemme. Der er dømt fest – og det er på den fede måde. Få Rita, Rabalderstræde, Længes hjem, Tarzan mama mia, Jutlandia og alle de andre – så du tror, det du hører, er løgn…

Hvad kan du forvente? Anders Munch vægter den "rene vare". Intensitet og dynamik - og der næres dyb respekt for de traditionelle rødder i musikken.

Anders har et bredt og alsidigt program med egne sange samt toner fra Kim Larsen og Gasolin' og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Kim Larsens musik.

Lidt om Anders Munch: Anders Munch har nu været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin' show siden 1995, og festen fortsætter. Og i fremtiden får du også toner og tekster skrevet af Anders Munch selv. Anders har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfest, i Go’aften Danmark til koncerter i hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien.

Dit navn og dine kontaktoplysninger vil blive videregivet til de personer, der er ansvarlig for arrangementet, af hensyn til deres håndtering af henvendelser samt den praktiske afvikling af selve arrangementet.

Kontaktpersonen vedrørende arrangementet er Leif Pedersen, på e-mail: ritaleif@hotmail.com eller telefonnummer: 51 37 70 99

Kontakt

Se ovenfor.

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund