Menu luk

Den fokuserede leder

Tidspunkt
25. sep 2023, 12.05 - 12.55
Format
Kursusforløb, Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
20. september 2023
Pris
500,00 kr.
Målgruppe
Ledere
Åben
2 5

Skærp dit fokus, spar masser af tid – og tag medarbejderne på rejsen sammen med ekspert i personlig effektivitet, Trine Kolding.

Udbytte

 • Redskaber til at reducere dine tidsrøvere
 • Metoder til at skærpe dit fokus
 • Indsigt i din og medarbejdernes tidstype
 • Udførlig manual til at facilitere medarbejderne i en proces, hvor I sammen arbejder med at skrue op for fokus, effektivitet og tidsbesparende potentialer
 • Masser af download materiale fra Trine Koldings forfatterskab, som giver dig mulighed for at gå i dybden med både din personlige effektivitet og teamets fælles effektivitet

Mere om indholdet
Savner du tid i hverdagen? Bliver du ofte afbrudt, og har du svært ved at bevare fokus, og har du brug for værktøjer? Det får du på forløbets mix af 10 online-moduler, som du kan tage, når du vil, og på 2 ”live-meetings” (webinar i TEAMS. På online-modulerne giver Trine dig de vigtigste værktøjer til at skabe overblik, lære din tidstype at kende, lægge realistiske planer, få styr på prioriteringen samt øge dit fokus. På de to webinarer kan du stille spørgsmål til Trine og få boostet din motivation for nye vaner.?Du får også en udførlig manual til at facilitere et forløb med dine medarbejdere, så I sammen kan skabe et mere effektivt og fokuseret team.

Program
I ugentlige On-Demand videomoduler vil du arbejde med konkrete øvelser, der hjælper dig til at integrere værktøjerne i din hverdag.

 • Live-meeting 1 - KICK OFF(via TEAMS den 25. september kl. 12.05-12.55)
 • Modul 1 - 10 træk ved den effektive leder
 • Modul 2 - Fokus, tid og effektivitet - sådan får du mere af det hele
 • Modul 3 - De største fokusrøvere
 • Modul 4 - Håndtering af afbrydelser
 • Modul 5 - Prioritering af dine opgaver
 • Modul 6 - Kend din tidstype og få styr på planlægningen
 • Modul 7 - Drop overspringshandlinger
 • Modul 8 - Forskernes tips til et knivskarpt fokus
 • Modul 9 - Tag medarbejderne med på rejsen
 • Modul 10 - Nye vaner efter kurset
 • Live-meeting 2 - Evaluering og BOOST (via TEAMS den 11. december kl. 12.05-12.55)

Begge live-meetings bliver optaget og gjort tilgængelig for de tilmeldte dagen efter.

Om underviser
Trine Kolding er underviser, forfatter og tidscoach med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Hun har undervist i tidsstyring siden 2000 og er forfatter til otte bøger om tid, fokus og effektivitet. Trine Kolding trækker på mere end 20 års erfaring med at undervise og coache ledere og medarbejdere i effektivitet og tidsstyring samt otte bøger om emnet.Hun har også udviklet en Speciel Edition af samtalekortene Small Talk – Big Questions®?FOKUS.Trine underviser fast i Finansforbundet og er Associate Partner hos Finanssektorens Uddannelsescenter. Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet, Rambøll Attractor samt certificeret coach.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt, når afmeldingsfristen er udløbet. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 14 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Vedr. link til udsendelsen
Vi sender link ud til deltagerne et par dage før arrangementsafholdelsen. Dog oplever vi ofte, at nogle spamfilte og firewalls definerer mails med link som en potentiel trussel. Det resulterer i, at vores medlemmer ikke modtager linket eller at det ender i mapper som uønsket eller spam.

Derfor beder vi dig om at holde øje med din mail i dagene før. Har du ikke modtaget linket sidste hverdag før afholdelsen, beder vi dig kontakte os på nedenstående mail inden kl. 15.00, så vi kan sikre os, at du ikke går glip af arrangementet.

Anden info
Dit navn, e-mail, billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere til arrangementet. Dit navn, mail og virksomhed kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund