Menu luk

De næste 25 års verdenshistorie med Clement Kjersgaard. OGSÅ FOR IKKE-MEDLEMMER.

Tidspunkt
2. nov 2023, 7.30 - 9.00
Format
Morgenmøde
Afholdelsessted
Nordea Copenhagen Metro Canteen(Next to the terrace)
Grønjordsvej 10
2300 København S
Tilmeldingsfrist
31. oktober 2023
Pris
Gratis
Kun for
Finansforbundet i Nordea medlemmer
Målgruppe
Ikke-medlemmer
Åben
0 2

Er USA færdig som supermagt? Er Kinas opstigning kun lige begyndt? For 30 år siden mente nogle, at verdenshistorien var slut. Oplev Clement Kjersgaard opstille de spørgsmål, han mener afgør udviklingen - og dermed de vilkår vores samfund skal indstille sig på.

Fra Corona over krigen i Ukraine til klimaet og økonomien - udfordringerne tårner sig op, ifølge Clement. I Danmark vil en række af vores fundamentale værdier blive sat under pres, når verden forandrer sig så grundlæggende, som det sker nu.

Vi inviterer dig til et par timer i godt selskab, og der er sat god tid af til, at du som deltager kan stille spørgsmål.

Program
Kl. 07:30 Tjek ind
Kl. 08:00 Oplæg og spørgsmål
Kl. 09:00 Tak for nu!

Om oplægsholder
Clement Kjersgaard er studievært og redaktør. Clement har indtaget en markant rolle i de danske medier, hvor han er blevet kendt som den frygtløse og uforudsigelige vært, der stiller hårde og direkte spørgsmål.
Clement er blevet udnævnt som Danmarks mest magtfulde journalist, og har i den forbindelse modtaget Berlingskes Journalistpris, Publicistprisen og været vinder af flere TV-priser.
Clement har studeret filosofi, politik og økonomi på Universitetet i Oxford samt statskundskab på Københavns Universitet.

Ikke medlem?
Er du ikke medlem af Finansforbundet kan du tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk, med fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads. Ved tilmelding giver du samtykke til, at Finansforbundet må kontakte dig telefonisk, pr. mail eller via sociale medier (Meta, Google, YouTube og LinkedIn). Samtykket kan til en hver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til afmeldsamtykke@finansforbundet.dk

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund