Menu luk

Cybersikkerhed anno 2024 - regulering, praksis og perspektiv

Tidspunkt
27. feb. 2024, 9.00 - 13.00
Format
Konference
Afholdelsessted
Industriens Hus
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Tilmeldingsfrist
20. februar 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
It-ansatte
Udsolgt
2 7

Kom med når Dansk Industri og Finansforbundet inviterer til en halvdagskonference, hvor vi sætter spotlight på Cybersikkerhed anno 2024 på tværs af brancher.

Du vil blive klædt på med gode råd fra vidt forskellige virksomheder og få overblik over trends og lovgivning på området – her vil vi fokusere på NIS2-direktivet, Cyber Resilience Act og DORA-forordningen.

Dagen vil være en blanding af oplæg og paneldebatter, hvor der kommer inspiration fra både den finansielle sektor samt andre sektorer.

Du kan bl.a. møde
Hør blandt andet Christian Brünniche Lund, CISO hos Demant, fortælle om, hvordan de bl.a. arbejder med beredskab mod ransomware i dag efter det cyberangeb, der ramte virksomheden i 2020.

Sarah Aalborg, CISO i Tivoli, vil bl.a. dykker ned i, hvorfor cybersikkerhed ikke kun handler om teknik, men også menneskelige faktorer.

Hør også, hvordan D-mærket kan hjælpe din virksomhed med at leve op til NIS2-kravene – og mød Jens Myrup Pedersen, professor ved Aalborg Universitet og landstræner for det danske cyberlandshold.

Malene Stidsen, programchef for Industriens Fonds Cybersikkerhedsprogram, stiller skarpt på udfordringer, som virksomheder møder i arbejdet med cyberiskkerhed, konkurrenceevne og fremtidens kompetencer.

Flere keynotes tilføjes løbende

Program
Kl. 08.30: Registrering og morgenmad
Kl. 09.00: Velkommen
Kl. 13.00 - 13.45: Stående frokost og networking

Program opdateres løbende

Hvem bør deltage?
Konferencen henvender sig til alle, der arbejder med informations- og cybersikkerhed – uanset om din titel er CIO, CISO, CTO, it-chef, it-driftschef, digitaliseringschef, DPO’er, IT-Security Manager, it-sikkerhedsofficer, it-politisk konsulent, mv.

Så tag din chef eller kollega under armen, og kom ind og bliv klædt på.

Tilmelding
Tilmelding er bindende, men gratis og du tilmelder dig ved at logge ind på din profil.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til arrangementudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige deltagere.

Vi glæder os til at se dig.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund