Menu luk

Cyberrisiko i et MAB-perspektiv

Tidspunkt
14. nov 2023, 16.00 - 17.30
Format
Webinar
Afholdelsessted
Tilmeldingsfrist
7. november 2023
Pris
Gratis
Kun for
Alle MABer i Finansforbundet
Åben
1 4

Cyberrisiko i et MAB-perspektiv

Hvad er din rolle som MAB’er i forhold til cyberrisiko? Og hvordan skal du gribe opgaven an?

Dette og flere spørgsmål vil projektdirektør i bestyrelsesforeningen Kirsten hede og Strategisk rådgiver i DCeo Kristian Bluhme giver svar på i dette webinar.

Cyberkriminalitet er i dag på størrelse med verdens største industrier, og senest har Ruslands krig i Ukraine øget trusselsbilledet mod danske og den vestlige verdens virksomheder.

Virksomheder i stort set alle sektorer er dagligt udsat for cyberangreb. Virksomheder, som er en del af den finansielle – og dermed kritiske infrastrutur er i særdeleshed under angreb og det i et trusselsbillede, der ændres og forfines hver eneste dag. Center for Cybersikkerhed vurderer, at trusselsniveauet mod sektoren er meget højt i forhold til cyberkriminalitet og høj i forhold til cyberspionage.

Trusselsniveauet for cyberaktivisme er netop hævet fra middel til højt, hvilke sætter nye perspektiver for behov for beskyttelse og parathed. Det synes således ikke længere at være et spørgsmål, om man bliver ramt af et cyberangreb, men hvornår angrebene bliver til en reel cyberhændelse for selskabet.

Kort sagt er der i alle danske virksomheder – finansielle som ikke finansielle - mere end nogensinde før brug for en ledelsesforankret strategi inden for cybersikkerhed og ligeledes en generel forståelse af, hvordan cyberrisici skal italesættes og styres – såvel teknisk, operationelt og organisatorisk som økonomisk og juridisk.

På dette webinar får du

  • Et indblik i bestyrelsens roller og ansvar – samt de dilemmaer, som virksomhed kan stå i, hvis/når den rammes af et cyberangreb.
  • Viden fra en mellemstor dansk virksomhed om deres oplevelser i forbindelse med et cyberangreb, som lagde virksomheden ned i længere tid.
  • Slutteligt bindes læring omkring bestyrelsen og ledelsens roller og ansvar sammen i en gennemgang af vejledningen ”Cybersikkerhed for Bestyrelse og Direktion”.

Kontakt Kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund